Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. június 05.

Kisodródó Volkswagen miatt került árokba VW Sorokpolány közelében

Egy jobbra ívelő kanyar után sodródott át a szemközti sávba egy Sorokpolány felé tartó Volkswagen és ütközött a szemből érkező autóval.

Rábahídvég felől tartott Sorokpolány irányába egy Volkswagen személyautó pénteken délután. A sofőr a vizes úton egy jobbra ívelő kanyar után elvesztette az irányítását a járműve felett, ami átsodródott a szemközti sávba és ütközött egy szemből érkező Volkswagennel, ami ettől árokba hajtott.
 
sp5
 
A balesetben személyi sérülés nem történt.
 
A (világos színű) Volkswagen vezetője elismerte a felelősségét a balesetért, helyszíni bírságot kapott.
 
sp3
 
A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom, több balesetveszélyes helyzet is kialakult a kanyarba nagy sebességgel behajtó sofőrök miatt.
 
sp8
 
Érdekesség, hogy a baleset után azonnal kitettek egy elakadásjelző háromszöget a kanyarba, az út szélére, hogy figyelmeztesse az autóvezetőket. Ezen a második érkező autó áthajtott, összetörve az eszközt. A magyar rendszámú autót megállították a helyszínen lévők, de a sofőr külföldinek tettette magát, aki sem németül, sem angolul nem akart érteni és látszólag azt sem tudta, mi a probléma.
 
sp6
 
Árokba sodródott autó Ják közelében

Szintén személyi sérülés nélküli baleset történt Szombathely és Ják között, ahol egy Citroen személyautó sodródott árokba.

jak

Kisodródó Volkswagen ütközött Volkswagennel Sorokpolány közelében
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.