2017. május 14.

Kisodródott a kanyarban és két autóval ütközött egy Yamaha motor Kenyerinél

Súlyosan megsérült az a motoros, aki egy jobbra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett Kenyeri és Vönöck között és előbb érintőlegesen ütközött egy Suzukival, majd a motor a Suzuki mögött érkező Ford alá csapódott. A Suzuki vezetőjét is kórházba szállították a mentők.

DSC_0173
 
A kenyeri felől három járművel érkező motorosok először jártak ezen az útszakaszon és a kanyarban a vétlen Suzuki vezetőjének elmondása szerint sem haladtak gyorsan. Ketten egymás mellett motoroztak és a felezővonalhoz közelebbi motoros sodródott át a szemközti sávba, ahol érintőlegesen ütközött a Suzukival.
 
DSC_0170
A motoros szerencséjére "elengedte" a Yamahát, ami nem sokkal később az érkező Ford személyautó alá került. Információink szerint a komoly motoros védőfelszerelésben motorozó férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel került kórházba.
DSC_0181

A Suzukiban utazó házaspár nem sérült meg. A Ford férfi vezetője először azt mondta, hogy minden rendben van vele, de később fájdalmai jelentkeztek és nem érezte jól magát, ezért hozzá is mentő érkezett és kivizsgálásra kórházba szállították. Az ütközéskor kinyíltak a Ford első légzsákjai.

DSC_0178

A Suzukit egy hölgy vezette. Kérdésünkre elmondta, hogy a motoros pont előtte sodródott át és már semmit nem tudott tenni, hogy elkerülje a balesetet. Az asszony jól ismeri az útszakaszt, tudja, hogy veszélyes kanyarról van szó, ezért elmondása alapján kb. 60 kilométeres óránkénti sebességgel haladt a 10 napja vásárolt autójukkal. Hozzátette: a motorosok sem száguldoztak, megítélése szerint ők is hasonló sebességgel érkezhettek.

DSC_0168

A sofőr elmondta azt is, hogy a Suzuki sérült kerekét a motorosok cserélték le, segítettek nekik abban, hogy az autójuk újra mozgóképes legyen.
 

DSC_0169

A rendőrség fél pályás lezárás mellett helyszínelt.

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.