Barion Pixel
2016. február 16.

Kis Grofó, mint maffiavezér? - Kamu hírportálon mossák össze képeinket kitalált sztorikkal

Rendszeresen felbukkannak fotóink a lájkvadász hírportálokon, valamilyen kitalált szöveggel, ami csak előre lájkolás után érhető el. Mint kiderült, Kis Grofó borzalmas baleseténél is forgattunk, csak nem tudtunk róla.

Valahogy nem önti el földöntúli boldogság a lelkünket attól, hogy a lájkvadász, kamu hírportálok rendszeresen használják átveréseikhez fotóinkat, videóinkat. A legutóbbi - ami tudomásunkra jutott - "Kis Grofó borzalmas balesete", aminél ott virít egy két éve készült videónk "csalogató" képernyőmentése. Csak kötelezően lájkolni kell az oldalt és talán már meg is tekinthető a videó, aminek természetesen semmi köze Kis Grofóhoz.
 
Kis Grofó balesetéhez használták két évvel ezelőtti felvételünket
 
Jó szívvel ajánljuk viszont az eredeti, ehhez a balesethez tartozó cikket, mivel kiderül belőle, hogy Budapest önjelölt maffiafőnöke mivel üti el a szombat estéjét Szombathelyen. Izgalom, kalandok, lángos, brutalitás, szex (már ha a "pofán b*lak!" annak számít), váratlan fordulatok. (Komolyan.) A cikk és videó itt érhető el bármilyen előzetes lájkolás nélkül
 
 
De érdemes egy pillantást vetni a tophir.eu nevű kamuhírportál képernyőmentésére is. A remek reklámok ugyanis olyan ravaszul vannak megfogalmazva, hogy csak a lényeg marad ki a mondat végéről. Sokan pedig a 70. alkalommal is kattintanak, hogy megtudják a nagy titkot, ami kb. annyi, hogy ha nem akarsz kövér lenni, akkor mozogj sokat, egyél kevesebbet és táplálkozz egészségesen.
 
Őszintén sajnáljuk, hogy a Nemzeti Média És Hírközlési Hatóság látszólag semmit sem tesz a kamuportálok ellen, így nyugodtan közölhetik a 25., fekete furgonban ukrán migránsok által megerőszakolt magyar óvodásokról szóló hírt is, akiknek természetesen a szerveit is eladták, csak erről a rendőrség és a média hallgat. A legnagyobb baj azonban az, hogy a legőrültebb hazugságokat is rengetegen elhiszik és továbbadják.

Végezetül csak annyit tennénk hozzá ehhez az egészhez, hogy minden olvasónknak, aki lájkolja ezt a cikkünket, küldünk egy...

 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.