Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2023. július 26.

Rendőrök elől ugrott ki a kilencedikről egy férfi Szombathelyen - nem sikerült újraéleszteni

A férfi életét próbálták megmenteni, de a helyszínen elhunyt. A rendőrség lezárta a haláleset környékét, sátrat húztak fel a holttest fölé. Úgy tudjuk, hogy az áldozatnak nem volt oka a menekülésre.

Frissítés: Az elhunyt férfi ellen 2023. július 17-én adott ki körözést a Szombathelyi Rendőrkapitányság. A képet már mi takartuk ki, mivel a keresett személy elhunytával okafogyottá vált.

Az elhunyt férfit lopás miatt körözték (a körözési kép természetesen kitakaratlan volt, de az illető halála miatt már okafogyottá vált a körözés)

Az adatlapon olvasható, hogy lopás miatt keresték. Egy másik fórumon a hozzászólók arról írtak, hogy valószínűleg életellenes bűncselekmény miatt keresték a férfit. Erre vonatkozóan semmilyen utalást, adatot nem találtunk, feltehetőleg csak pletykát tálalt valaki tényként. (Mi nagyon ritkán törlünk hozzászólásokat a közösségi oldalunkon, most azonban több olvasó bejegyzését is eltávolítottuk. Szerintünk a poénkodásnak, vagy a kizárólag hangulatkeltőnek szánt kommenteknek sincs helye egy haláleset kapcsán.)

A férfi ellen az előző héten adták ki a körözést, lopás miatt

Korábban írtuk: A kilencedik emeletről zuhant a mélybe egy férfi szerdán délelőtt Szombathelyen, a Bem József utca tízemeletes épületéből.

A kilencedikről ugrott ki egy férfi Szombathelyen

A férfi életét a gyorsan kiérkező mentők sem tudták megmenteni. Az újraélesztés sikertelen volt, a 33 éves férfi belehalt a súlyos belső sérüléseibe.

A kilencedikről ugrott ki egy férfi Szombathelyen

Információink szerint egy járőrpáros csengetett be a lakásba, az ajtót a lakás tulajdonosa nyitotta ki, de a rendőrök nem vele akartak beszélni. A járőrök által keresett férfi a lakásban tartózkodott és teljesen érthetetlen módon a rendőrök láttán átlépett az erkély korlátján és a mélybe zuhant.

A kilencedikről ugrott ki egy férfi Szombathelyen

Úgy tudjuk, hogy a férfi pár hónapja szabadult a börtönből. A fiatal korában eredményes sportolót először 18 évesen vitték bele egy rablásba, amiért komoly börtönbüntetést kapott, majd szabadulása után újabb törvénysértést követett el, amiért ismét leülte a büntetését. Információnk szerint most egy kisebb volumenű eset miatt keresték, de a férfi inkább a halált választotta.

A kilencedikről ugrott ki egy férfi Szombathelyen

Egy közeli ismerőse elmondta, hogy az elhunyt férfi élettársa gyermeket vár.

Mást neveztek meg az elhunytnak a házban lakók

A helyszínen több emberrel is beszéltünk, akik megnevezték az elhunytat. Később a ház másik oldalán egy nagyobb csoportosulásra lett figyelmes a munkatársunk. Kiderült, hogy egy férfi rosszul lett, görcsrohama volt. Munkatársunk természetesen segített, lefektette a férfit, szerzett az erősen izzadó, remegő és az eséskor vérző sebet szerző férfi feje alá puha alátétet, majd a mentőket is odairányította a bokrok takarásban lévő férfihez.  Ekkor derült ki, hogy a férfi az, akit a lakók halottnak hittek.

A rendőrök sátrat emeltek a holttest fölé a vizsgálat idejére

Úgy tudjuk, hogy ő is látta a barátja érthetetlen tettét és ennek is köze van a későbbi rosszullétéhez. A férfit a mentők kórházba szállították.

(Megjegyzés: kaptunk képet, ami közvetlenül az ugrás után készült az egyik erkélyről. Ezt kitakarva sem közöljük. Kérjük olvasóink megértését ezzel kapcsolatban.)

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.