Szerző: 112Press 2019. július 09.

Kanyarodó Ford sodorta el az autót előző kerékpárost Kőszegszerdahelyen

Megsérült egy 15 éves fiatalember abban a balesetben, ami kedden este történt Kőszegszerdahelyen, a kőszegi elágazónál.

A Velem felől érkező Ford személyautó vezetője balra, Kőszeg felé akart bekanyarodni és a művelet közben érintőlegesen ütközött a háta mögül érkező, a Fordot előző kerékpárossal.
 
ksz8
 
A 15 éves biciklis fiú az út közepére zuhant és az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett. A mentők kórházba szállították kivizsgálásra.
 
ksz1
 
Szeretnénk kiemelni, hogy a fiatalember bukósisakot viselt kerékpározás közben, ami hozzájárulhatott ahhoz, hogy nem szenvedett súlyosabb sérülést. (Korábban beszámoltunk egy celldömölki balesetről, ahol a földre zuhanó elektromos kerékpárt vezető nő súlyos, életveszélyes koponyasérülést szenvedett.)
 
ksz9a
 
A Fordot vezető középkorú férfi kérdésünkre elmondta, hogy a kereszteződés előtt lassított és a visszapillantó tükörbe is belenézett, de nem látta a kerékpárost. Az irányjelzőre vonatkozó kérdésünkre azt felelte, hogy már rutinból kitette az irányjelzőt, de pont ezért nem tudja száz százalékig azt állítani, hogy indexelt, hiszen ez egy olyan rutinmozdulat több százezer kilométer levezetése után, amire talán senki nem emlékszik pontosan.
 
ksz4
 
A kerékpáros egyik hozzátartozója azt mondta, hogy a fiú szerint nem működött az irányjelző és ő egy lassan haladó autót akart balról megelőzni.
 
ksz9

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, a helyszínen látottak alapján a Ford irányjelzője működőképes volt, nem égett ki a világítótest.

Kanyarodó Ford sodorta el az autót előző kerékpárost Kőszegszerdahelyen
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.