Szerző: 112Press 2019. június 27.

Életveszélyesen megsérült a Volvo ajtajával ütköző segédmotoros Celldömölkön

Súlyos baleset történt csütörtökön délután Celldömölkön, a Sági utcában. Egy Volvo nyitott ajtajába akadt bele egy segédmotoros-kerékpár kormánya.

A belváros felől érkező segédmotoros-kerékpárt vezető asszony a földre zuhant és információink szerint súlyos, életveszélyes koponyasérülést szenvedett. A mentők a szombathelyi kórházba szállították.
 
DSC_3742
 
A Volvo vezetője kérdésünkre elmondta, hogy a parkolóban állt az autójával és mivel abban nagyon meleg volt, ezért a képen látható módon kinyitotta az ajtót, miután belenézett a tükrébe és  semmi nem érkezett a háta mögül.
 
DSC_3738
 
Ezután több másodperc telt el, hogy az autó így állt. A férfi kivette a kulcsot és az első ülésről is felvett valamit, majd éppen a lábát akarta kitenni az aszfaltra, amikor a segédmotoros-kerékpár kormányának vége beleakadt az ajtóba.
 
DSC_3732
 
A kiforduló kormány miatt a kétkerekűt vezető, bukósisakot nem viselő középkorú asszony az aszfaltra zuhant és súlyosan megsérült. A mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.
 
DSC_3744
 

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. A helyszínelés ideje alatt a forgalmat rendőrök irányították a Sági utcában, ahol délelőtt egy kerékpárost sodort el egy autó. Ott a biciklis könnyebb sérüléssel megúszta a balesetet.

Életveszélyesen megsérült a Volvo ajtajának ütköző segédmotoros-kerékpár vezetője Celldömölkön
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.