Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2022. augusztus 23.

Járdára sodródott egy Opel Szombathelyen - elsodorta a terelőkúpokat egy másik autó

A mentők kivizsgálásra kórházba szállították azt a fiatalembert, aki kedden hajnalban szenvedett balesetet autójával a szombathelyi Körmendi úton. A gépkocsi egy jobbra ívelő kanyart követően padkára futott az esőben és egy házfalnak koccanva állt meg.

A belváros felől Körmend irányába tartott egy Opel személygépkocsi kedden hajnalban a szombathelyi Körmendi úton, zuhogó esőben. A sofőr a Győrffy István utca kereszteződését elhagyva egy jobbra ívelő kanyarban elvesztette az irányítást a jármű felett.
 
Járdára sodródott egy Opel Szombathelyen, a Körmendi úton
 
Az autó a menetirány szerinti jobb oldalon padkára futott, majd a járdára sodródott és az egykori "Töltőállomás" kocsma falánál állt meg, nekikoccanva annak.
 
Járdára sodródott egy Opel Szombathelyen, a Körmendi úton
 
Az autót vezető fiatalember az elsődleges adatok alapján nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.
 
Járdára sodródott egy Opel Szombathelyen, a Körmendi úton
 
A helyszínre érkezett a sofőr édesapja is.
 
-A mentők megnyugtattak, hogy nincs semmi komoly baja a fiamnak és nekem most ez a legfontosabb. Az esettel kapcsolatban pedig majd pörögnek az ezresek. De ezt a fiamnak kell kifizetnie, hogy érezze a súlyát - mondta az apa.
 
Elvitte a terelőkúpot
 
A helyszíni szemle idejére a helyszínelő három nagy méretű terelőkúppal - közismertebb nevén bójával - zárta le a sáv érintett szakaszát. "Természetesen" ezúttal sem úszták meg az eszközök.
 
Az ütközés utáni pillanat - a terelőkúp az autó alá szorult
 
Egy érkező személyautó áthajtott a lezáráson és az egyik terelőkúp az autó alá ragadt. A sofőr még ment egy darabig, kellemetlen súrlódó hanggal, majd megállt és kifeszegette az autója alól a terelőkúpot. Ezután visszasétált és bocsánatot kért a helyszínelőtől.
 
A sofőr kifeszegette a terelőkúpot az autó alól
 
-Ha a kollégám állt volna ott forgalmat irányítani, akkor őt is elviszi odáig? - kérdezte a sofőrtől a rendőr, de elfogadta a bocsánatkérést és megkérte a férfit, hogy sokkal figyelmesebben vezessen.
 
A férfi bocsánatot kért a helyszínelőtől a terelőkúp elütéséért

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.