Barion Pixel
2022. május 03.

Jaguart és BMW-t karcolt Szombathelyen - keresik a közel félmilliós kárt okozó férfit

Szándékosan karcolt meg legalább két gépkocsit egy férfi Szombathelyen. Az "alkotási folyamatról" nem túl jó minőségű videofelvétel készült, de testalkat, ruházat alapján talán lesz aki felismeri az autódekoratőrt.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010/470/2022. bűnügyi számon rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy a felvételen látható férfi 2022. április 3-án, 4 óra 50 perc körüli időben, Szombathelyen, a Kiss János utcában szándékosan megrongált egy ott parkoló BMW és egy Jaguar típusú személygépkocsit is olyan módon, hogy azok több karosszériaelemét is megkarcolta.

A rendelkezésre álló kamerafelvételek alapján a férfi a Vörösmarty Mihály utca irányából a Hadnagy utca felé távozott. Haja őszülő; sötét színű baseballsapkát és nadrágot, valamint világos színű hátitáskát viselt. Az eljárásban szükségessé vált a beazonosítása és elszámoltatása.

Autókarcolót keres a rendőrség

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a videófelvételen látható férfit felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.