Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság; Fotó, videó: 112Press 2017. augusztus 05.

Videó: Tábori olimpia a IV. Cáki-Velemi Ifjúsági Tűzoltó Táborban

Vicces, játékos feladatokkal zárták a hetet a negyedik cáki-velemi tűzoltótáborban.

Július 31. és augusztus 4. között tartották a velemi és a cáki tűzoltók közös Ifjúsági Tűzoltó Táborát, aminek ezúttal a velemi tűzoltószertár adott otthont.

IV. Cáki-Velemi Ifjúsági Tűzoltó Tábor

Idén is sok érdeklődő gyermek jelentkezett a nyári táborra, amelyet negyedik alkalommal, napközis jelleggel tartottak.  A gyermekek részére a rajz, kézműves és helyismereti foglalkozások mellett gyakorlati bemutatókat, túrákat is programra tűztek a szervezők. A tábor egyes napjain a társszervek is bemutatkoztak, többek között a rendőrség, a honvédség és a mentőszolgálat is érdekes bemutatókkal készült.

IV. Cáki-Velemi Ifjúsági Tűzoltó Tábor

A szervezők célja a tábor megrendezésével, hogy a gyermekek játékos és szórakoztató módon megismerkedjenek a tűzoltók és társszerveik munkájával, felszereléseivel, azok működésével, használatával, valamint elmélyítsék a korábbiakban megszerzett tűzoltó ismereteiket.

IV. Cáki-Velemi Ifjúsági Tűzoltó Tábor

A tábor utolsó napján tábori olimpiát szerveztek, amin a Tűztiprók, a Fire Balls, a Tűzoltó Srácok és Csillámpónik csapata küzdött egymás ellen. Az utóbbi csapat eredetileg Csillámkecskék lett volna, de rájöttek, hogy nem tudnak kecskét rajzolni, így végül maradtak a Csillámpóninál.

IV. Cáki-Velemi Ifjúsági Tűzoltó Tábor




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.