Szerző: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság;112Press 2018. szeptember 14.

Hamarosan: IV. Vas Megyei Tűzoltó Találkozó Szombathelyen

Minden évben nagyon várt program a Vas megyei tűzoltók találkozója. Idén negyedik alkalommal népesül be Szombathely Fő tere tűzoltókkal és tűzoltójárművekkel.

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság által szervezett IV. Vas Megyei Tűzoltó Találkozó szeptember 22-én, szombaton délelőtt 10.00 órakor veszi kezdetét és délután 14.00 óráig tart majd.

Az ünnepélyes megnyitón a találkozón résztvevő hivatásos, önkormányzati, önkéntes és létesítményi tűzoltók képviselői a tűzoltói összetartozást jelképező emléklakatokat helyeznek el egy erre a célra kialakított bontóbaltán.

Az ünnepséget követően színes programok veszik kezdetüket, így többek között alpintechnikai, műszaki mentési bemutatót tekinthetnek meg az érdeklődők, de ki lehet próbálni a füstsátrat és természetesen a Fő téren kiállított összes gépjárműfecskendőre is fel lehet majd ülni.

A tavalyi évben az egyik legkedveltebb esemény a kis tűzoltó avatása volt, amelyre idén is sor kerül. A gyermekek egy kis tűzoltó akadálypálya sikeres teljesítését követően fogadalmukkal tesznek tűzoltó esküt. A rendezvényt a tűzoltó autók elvonulása zárja.

IV.Vas Megyei Tűzoltótalálkozó

I. Vas Megyei Tűzoltó-találkozóII. Vas Megyei Tűzoltótalálkozó (1.)II. Vas Megyei Tűzoltótalálkozó (2.)II. Vas Megyei Tűzoltótalálkozó (3.)III. Vas Megyei Tűzoltótalálkozó - 1. galériaIII. Vas Megyei Tűzoltótalálkozó - 2. galériaIII. Vas Megyei Tűzoltótalálkozó - 3. galériaTűzoltóarcok a III. Vas Megyei TűzoltótalálkozónVas megyei tűzoltóautók felvonulása a találkozó után 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.