Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. október 23.

Ittas sofőr próbált kihajtani Forddal az árokból füstölő kerekekkel a 87-es főúton

Az autót vezető középkorú férfi jobbra szeretett volna kanyarodni a 87-es főútra, de helyette áthajtott az úton és az árokba fordult. A tervéről azonban nem tett le és kipörgő kerekekkel próbált kihajtani az árokból.

A baleset Gyöngyösfalu határában, a Pavilon sor Szombathely felőli oldalán történt. A Ford sofőrje az egyik pavilonnál vásárolt valamit, majd ezután próbált visszatérni a 87-es főútra, de nem járt sikerrel.
 
f3a
 
A Ford áthajtott a főúton, majd jobbra kanyarodás közben belehajtott az árokba. A sofőr hiába nyomta a gázt, hogy visszatérjen az úttestre, az autó a töltés tetejénél elakadt és kipörgött a kereke.
 
f1a
 
Ekkor ment oda egy orvos a férfihez, hogy megnézze, jól van-e és a helyeslő válasz ellenére úgy gondolta, hogy nem ártana megnézetni. Közben érkezett egy szabadnapos tűzoltó, aki áramtalanította a Fordot.
 
f2a
 
Mindezt a sofőr még tréfásan fogadta és viccesen megjegyezte, hogy nincs semmi baja és ivott ma már eleget. Az utóbbi kijelentést a kiérkező helyszínelők szondája alá is támasztotta, így a férfit vérvételre előállították.
 
f4a

 

A jármű forgalmi akadályt nem képez, így nem szállították el a helyszínről. A Magyar Közút munkatársa egy narancssárga villogóval kiegészített figyelmeztető táblát helyezett ki az út szélére.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.