Szerző: Győr-Moson-Sopron MRFK 2019. december 04.

Fát és jelzőtáblát döntött az ittas sofőr Toyotája Győrben

A fa kidöntése után az autó még tovább haladt, de két jelzőtábla már megállította a Toyotát.

Győrben, a József Attila utcában, a Fehérvári út felől a Jereváni út irányába közlekedett egy Toyota típusú gépkocsi vezetője 2019. december 3-án 21 óra 35 perckor. Közlekedése során egy jobbra ívelő kanyarban a járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért autójával megcsúszott, uralmát elveszítette a gépkocsi irányítása felett, majd egy fának ütközött.

Toyota döntött fát és táblákat Győrben, ittas volt a vezető Fotó: Győr-MSMRFK

A fát kidöntve továbbhaladt és még két jelzőtáblának is nekiment, amiket szintén kidöntött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Szerencsére a járdán senki nem tartózkodott

A rendőrök a járművezetővel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért a férfi vezetői engedélyét a helyszínen elvették, és további mintavételre a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Ittas sofőr Toyotáya döntött fát és táblákat Győrben

"A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy alkohol fogyasztását követően tilos járművet vezetni! Kérjük, hogy tartsák be az alapvető közlekedési szabályokat, hiszen azok megszegése súlyos balesetekhez, akár tragédiákhoz vezethetnek!" - áll a rendőrségi közleményben, de azt már mi tesszük hozzá, hogy valószínűleg az is tisztában van azzal, aki ittasan beül a volán mögé. Csak nem érdekli.

Ittas sofőr okozott balesetet Győrben

Ittas sofőr okozott balesetet Győrben


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.