Szerző: 112Press 2019. október 27.

Ijedtében taposhatott a fékbe a sofőr - Clio-nak ütközött egy Twingo Kőszegen

Megsérült a vezetője annak az osztrák rendszámú Reanult Twingo-nak, amely a védett 87-es főúton haladt, de a járművezető megijedt egy lassan felé guruló Clio-tól.

Az osztrák határ felől Kőszeg felé tartott egy osztrák rendszámú Renault Twingo. A jármű a horvátzsidányi kereszteződés előtt a szélső, egyenesen haladó sávban közlekedett. A járművet vezető asszony feltehetőleg megijedt egy neki balról érkező, a baleset időpontjában már álló személyautótól és a fékbe taposva elvesztette uralmát az autó felett.
 
k2
 
A magyar rendszámú Reanult Clio férfi vezetője kérdésünkre lemondta, hogy Horvátzsidány felől érkezett. Az elsőbbségadás kötelező táblánál megállt, mivel Kőszeg felől járművek érkeztek. A férfi látta az Ausztria felől érkező Twingo-t, de mivel az egyenesen haladt és balról semmi nem érkezett, ezért begurult a kereszteződésbe, azzal a szándékkal, hogy a Twingo után kanyarodik. A másik autó sofőrje valamiért megijedt ettől a művelettől, fékezett és balra, a már álló autó felé kormányzott.
 
k3
 
A Twingo sofőrje fájlalta a mellkasát, ezért a mentők őt a szombathelyi kórházba szállították. Információink szerint a hölgy használta a biztonsági övet és az ütközés sem volt olyan mértékű, hogy nyíljon a légzsák.
 
k1
 
Az asszony azonban azt mondta, hogy a kormány ütötte meg. A helyszínen látottak alapján az ülés a kormányhoz legközelebbi pozícióba volt állítva, szinte minimális helyet hagyva a sofőrnek. 
 
koszeg5a
 
A 87-es főúton rendőri irányítás mellett haladhatott a forgalom. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
 
koszeg4a
 

Ijedtében taposhatott a fékbe sofőr - Clio-nak ütközött egy Twingo Kőszegen
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.