2017. december 15.

Így nézett ki elfogása után a többszörös gyilkosságért és nemi erőszakért körözött Fehér Norbert

Tűzharcban elfogták a rettegett magyar származású szerb Fehér Norbertet, azaz Igort, az oroszt. A lövöldözésben három ember meghalt. A férfit emberölésért, nemi erőszakért, rablásért és súlyos testi sértésért körözték. Bár katonai kiképzést nem kapott, de nagy túlélő volt, eddig a környezetében talált dolgokon élt és időnként házakat is kifosztott rejtőzködése alatt.

Spanyolországban elfogták "Igort, az oroszt", más néven Igor Vaclavicot, azaz Fehér Norbertet. A magyar származású, szerb állampolgárt több ember meggyilkolásáért, rablásért és nemi erőszakért körözték. Májusban Olaszországban hajtóvadászat indult ellene, de eddig sikeresen bujkált.

Forrás: repubblica.it

Forrás: repubblica.it

A mai elfogásakor nem adta könnyen a szabadságát, El Ventorillonál az akció közben kirobbant lövöldözésben három ember - két rendőr és egy civil - életét vesztette, többen megsérültek.

i

Fehér Norbert április elsején agyonlőtt egy kocsmárost annak felesége szeme láttára, majd április 8-án egy 68 éves természetőrt lőtt agyon, aki megpróbálta feltartóztatni és a társát is megsebesítette.

További információk az ANSA hírügynökség honlapján.

Fehér Norbert, azaz Igor, az oroszHozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.