Szerző: Vas Megyei Főügyészség 2018. július 05.

Húsklopfolóval fenyegető és nyilvánosan maszturbáló férfiak ellen emeltek vádat

Húsklopfolóval fenyegetett halállal biztonsági őröket egy férfi a szombathelyi piacnál, egy másik pedig a város egyik legforgalmasabb pontján maszturbált a nyílt utcán. Az egyikre pénzbüntetést, a másikra felfüggesztett börtönt kért az ügyészség.

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat azzal a középkorú férfival szemben, aki a vád szerint 2018. márciusában a Szombathelyi vásárcsarnok területén félelemkeltés céljából azzal fenyegette meg a biztonsági őröket, hogy megöli őket. Miután az egyik biztonsági őr a rendőrséget értesítette, a vádlott a helyszínt elhagyta.

A biztonsági őrök utolérték a vádlottat a vásárcsarnok előterében, ekkor a vádlott egy húsklopfolóval a kezében ismét megöléssel fenyegette meg őket.

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség a vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

Halállal fenyegette az őröket a húsklopfolós férfi

Nyilvános helyen maszturbált

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2018. márciusában az éjszakai órákban, Szombathelyen a Király utca sarkán magát, nemi vágyának kielégítése végett szeméremsértő módon mutogatta és a járókelők előtt önkielégítést végzett.

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.