Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2022. június 29.

Hideg vizet, gyerekeknek jégkrémet és hasznos tanácsokat osztanak a sárvári rendőrök

A hűsítők mellett hasznos tanácsokkal is ellátják a közlekedőket a sárvári rendőrök, hogy megelőzzék a baleseteket és a rosszulléteket. A gyerekek jégkrémet is kapnak a vasi településen.

A Sárvári Rendőrkapitányság munkatársai a Városi Baleset-megelőzési Bizottsággal együttműködve, a 2022. június 28. és június 30. közötti időszakban, közlekedésrendészeti akció keretében hideg, palackozott vizet osztanak a közlekedőknek. A gyermekek jégkrémet is kapnak az egyenruhásoktól azért, hogy könnyebben viseljék a hőséget.

Hideg vizet és jégkrémet osztanak a sárvári rendőrök a kánikulában Fotó: Vas MRFK

Az akció ideje alatt a rendőrök a megállított járművezetőket preventív közlekedési tanácsokkal is ellátják.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, fogadják meg az alábbi baleset-megelőzési tanácsokat, hogy mindenki hazaérjen!

Hideg vizet és jégkrémet osztanak a sárvári rendőrök a kánikulában Fotó: Vas MRFK

- A nyári időszakban megnő a főutak, valamint a fürdőhelyekhez vezető utak forgalma! Fontos, hogy a balesetek megelőzése érdekében meleg időben mindenki a szabályokat betartva, fokozott óvatossággal és türelemmel közlekedjen!

- A nagy melegben a gépkocsi belső tere gyorsan felmelegszik, ezért különösen fontos, hogy ne hagyjanak gyermeket, élő állatot a járműben.

- A járművezetők reakcióideje lelassulhat, könnyen figyelmetlenné válhatnak. Ezért kérjük, hogy a gépkocsivezetők kiemelten figyeljenek a motorkerékpárosokra, a kerékpárosokra, valamint a gyalogosan közlekedőkre!

Hideg vizet és jégkrémet osztanak a sárvári rendőrök a kánikulában Fotó: Vas MRFK

- A nagy meleg megviselheti a szervezetet, a járművezetők az időjáráshoz alkalmazkodva, kipihenten induljanak el otthonról!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.