Barion Pixel
Frissítve: 2018. szeptember 22.

Kiegyenesítette a kanyart a BMW - két halott és három sérült Zsédenynél

Egy idős német házaspár és kutyájuk vesztette életét a 84-es főúton Zsédenynél, miután autójuk szembe haladt egy kamionnal. Az irányíthatatlanul sodródó kamion egy Volkswagennek is nekiütközött, abban hárman sérültek meg.

 
A Sárvár felé tartó BMW-t vezető férfi egy jobbra ívelő kanyarban tért át a szemközti sávba, ahol egy élőállat-szállító kamion érkezett, aminek vezetője nem tudta elkerülni a balesetet. A személyautó olyan súlyosan megrongálta a kamion futóművét, hogy az irányíthatatlanná vált. A teherjármű szalagkorláthoz nyomta a BMW-t, közben ütközött a BMW mögött érkező osztrák rendszámú Volkswagennel.
 
 
A BMW-ben utazó német házaspár súlyos sérüléseibe a helyszínen belehalt és elpusztult a kutyájuk is. A VW-ben utazó kisgyerekes osztrák család megsérült, a mentők kórházba szállították őket. A kamion vezetője nem sérült meg a balesetben.
 
2018.09.22.Zsédeny-Hegyfalu
 
A teherjármű három szinten malacokat szállított. Közülük kettő szenvedett végzetes sérülést, de elképzelhető, hogy több állatnak is lesz törött végtagja.
2018.09.22.Zsédeny-Hegyfalu
 
A helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben a 84-es főúton Hegyfalu és Zsédeny között, a rendőrök a forgalmat elterelték.
 
2018.09.22.Zsédeny-Hegyfalu

Frissítés: Információink szerint a kamion élő sertéseket szállított. Pár perce érkezett egy másik élőállat-szállító, amibe átterelik majd a disznókat. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a sertések mennyire sérültek meg a balesetben. A sajtó még nem mehet be a baleset helyszínére.

2018.09.22.Zsédeny-Hegyfalu

Korábban írtuk: Információink szerint egy BMW ütközött először a kamionnal, majd egy VW is beleszaladt a kamionba. A BMW-ben ülő két ember a helyszínen meghalt. A VW-ből egy kisgyermeket is kórházba szállítottak. A kamionsofőr állapotáról nincs információnk.

2018.09.22.Zsédeny-Hegyfalu

A katasztrófavédelem közleménye:

Két ember életét vesztette, miután összeütközött egy kamion és két személygépkocsi a 84-es főút 75-ös kilométerénél, Hegyfalu térségében. A balesethez a sárvári és a szombathelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

 

Két halott a 84-esen - két autót préselt szalagkorlátnak egy kamion Zsédenynél




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.