Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2023. október 06.

Nem a felelősségvállalás napja volt - három kisebb baleset érdekes fordulattal Szombathelyen

Legalább három olyan kisebb baleset történt a vasi megyeszékhelyen csütörtökön, ahol az okozó nem vállalta a felelősséget. Olyannyira, hogy kettő el is hagyta a helyszínt.

Az utasok is ittasak voltak

 
Az Ipari úton ütközött neki egy Volkswagen egy Suzukinak csütörtökön este. Az okozó járművében az utasok ittasak voltak, aminek nem lenne jelentősége normál esetben, de mivel a három ember közül először mindenki azt mondta, hogy nem ő vezetett, ezért mindhárman szondát fújtak. Kiderült, hogy az nem kérdés, hogy ittasan vezetett-e valamelyikőjük - mindhárman fogyasztottak alkoholt -, csak a sofőrt kellett megtalálni. Úgy tudjuk, hogy végül kiderült, ki vezetett és az illető azonnal el is köszönhetett a vezetői engedélyétől.
A vétlen sofőr Suzukija megrongálódott, a Volkswagenben mindenki ittas volt
A fotón a vétlen járműve látható.
 
 
Megállt és elhajtott
 
A Körmendi úton egy bordó Renault ütközött érintőlegesen egy Suzukival. A jármű félrehúzódott az út szélére és megállt. A Suzuki vezetője először a letört tükrével volt elfoglalva és mire feleszmélt, a  Renault elhajtott a helyszínről.
A Suzuki oldala megrongálódott, a Renault vezetője elhajtott a helyszínről
 
Kiesett a gyerek a kerékpáros gyermekülésből
 
A szombathelyi Kiskar utcában piros lámpánál várakozott a kerékpárúton egy biciklis asszony és a gyermekülésben ülő gyermeke, amikor a kerékpárjukba belehajtott egy másik bicikli. Az ütközéstől a gyermek kiesett az ülésből. A baleset okozója jobbnak látta kereket oldani, egyszerűen eltekert a helyszínről. A kamerafelvételek alapján jó eséllyel megtalálják, így jobban jár, ha önként jelentkezik a rendőrségen.
 
Kedden számoltunk be egy esetről, ahol egy figyelmetlen német sofőr szabálytalan előzése miatt felborult egy furgon a 84-es főúton, Gércénél. A két jármű nem ütközött, de a balesetet észlelve az okozó megállt, rohant segíteni és vállalta a felelősséget a történtekért. Lám, így is lehet...

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.