Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. október 03.

Halálra gázolt egy út közepén álló gyalogost egy Fiat Celldömölk közelében

A Pápai úton történt a baleset, Celldömölk határától pár száz méterre, Pápa irányában. A gyalogos a helyszínen életét vesztette.

Celldömölk felől Pápa irányába tartott egy Fiat kisáruszállító szerdán este, amikor a járművet vezető férfi észlelte a sötét ruhában az úttest közepén álló férfit.
 
c1
 
A Fiat sofőrje balra húzta a kormányt, hogy elkerülje az ütközést, de a jármű jobb oldalával elsodorta a gyalogost, aki a földre zuhant és a helyszínen életét vesztette.
 
c6
 
A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. Láthatósági vizsgálatot és fékhatás mérést is elvégzett a szakértő a helyszínen.
 
c3
 
A Fiat motorokat szállított, a rendőrök ezeket is ellenőrizték, alvázszám alapján.
 
c4

Azt egyelőre nem tudni, hogy miért állt a gyalogos a felezővonalnál, Celldömölk közelében. A baleset időpontjában esett az eső.

Úton fekvő embert gázolt halálra autó Ásványrárón
 

A Vas megyei halálos balesetettel csaknem egy időben halálos baleset történt a Győr-Moson-Sopron megyei Ásványrárón is. A 112Press információi szerint egy személyautó áthajtott egy fekvő emberen. Úgy tudjuk, hogy a sofőr megállt megnézni, mi volt a zökkenés, de semmit nem talált, ezért újra elindult, azonban néhány száz méterrel később újra megállt a járművén tapasztalt furcsaságok miatt. Ekkor derült ki, hogy a fekvő ember fennakadt az autó alvázán. A helyi férfi a helyszínen életét vesztette.

 
 

A mostanihoz hasonló baleset történt 2015-ben Celldömölk közelében, amikor egy idős férfi állt az út közepén. Egy autós éppen a 112-t tárcsázta, amikor egy másik érkező autó halálra gázolta a férfit. Akkor egy kórházból eltávozó, zavart idős ember volt az áldozat.

2015-ös videónk:

 

 

Halálra gázolt egy út közepén álló gyalogost egy Fiat Celldömölk közelében




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.