Barion Pixel
Szerző: Tolna MRFK 2020. január 13.

Nissan gázolt gyalogost átkelőhelyen, Szekszárdon - ketten sérültek ráfutásos balesetben

A Nissan vezetője későn vette észre a gyalogátkelőhelyen az asszonyt és a kocsi a bal elejével elütötte a nőt, aki súlyosan megsérült.

Egy Nissan vezetője közlekedett 2020. január 10-én a kora reggeli órákban Szekszárdon az Alisca utcában a Tartsay Vilmos utca irányába. Az autó 40 éves sofőrje nem megfelelő körültekintéssel közelítette meg a kijelölt gyalogos-átkelőhelyet, és vészfékezése ellenére a jármű bal elejével elütötte a zebrán áthaladó 69 éves nőt.

Kijelölt gyalogátkelőhelyen ütötte el az asszonyt a Nissan Szekszárdon

A gyalogos az elsődleges adatok szerint súlyosan megsérült.

A bal elejével ütötte el a Nissan az asszonyt a gyalogátkelőhelyen

Ráfutásos baleset az 56-os főúton

Három gépkocsi közlekedett egymás mögött az 56-os főúton a 7-es kilométerszelvény közelében – Szekszárd külterületén – a város központja felé 2020. január 11-én dél körül, amikor az elöl haladó fehér kisteherautó balra akart kanyarodni, ezért lassított. A tehergépkocsi mögött haladt egy zöld Suzuki, melynek vezetője a kialakult forgalmi helyzetben vészfékezett.

Ráfutásos balesetben sérültek meg ketten Szekszárd közelében Fotó: Tolna MRFK

A sorban harmadikként haladó autó sofőrje már nem tudott megállni, és a Suzuki hátuljának ütközött, ami ezt követően a kanyarodó tehergépkocsi hátuljának csapódott. A balesetben az elsődleges adatok szerint a Suzukit vezető 61 éves szekszárdi férfi súlyosan, míg utasa, egy 34 éves szekszárdi nő könnyebben sérült meg. 

A hétvégén Tolna megyében további tizenegy anyagi káros baleset történt.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a téli időjárási körülmények között még óvatosabban és figyelmesen közlekedjenek!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.