Szerző: 112Press 2018. november 19.

Gyalogátkelőhelyen gázolt takarásból kilépő gyalogost egy Ford a 86-oson

A baleset Balogunyomnál történt a 86-os főúton. Az elgázolt gyalogos egy Toyota elé esett, de az elsődleges adatok alapján könnyű sérüléssel megúszta a balesetet.

 
Körmend felől tartott Szombathely irányába egy Ford személyautó.
 
DSC_3433
 
A jármű vezetője kérdésünkre elmondta, hogy a Körmend felé tartó sávban kocsisor állt és a zebra után egy autóbusz takarta a kilátást. A hölgy már későn észlelte a busz mögött, a kijelölt gyalogátkelőhelyen átkelő gyalogost, a fékbe taposott és jobbra kormányozta az autót. Az ütközést viszont már nem tudta elkerülni. A gyalogos férfi fejjel törte be a szélvédőt, majd átzuhant a szemközti sávba egy Toyota elé.
 
DSC_3438
 
Rögtön többen is az elgázolt gyalogos segítségére siettek, aki többek meglepetésére feltápászkodott és morgolódva járkált fel és alá, amíg a mentők megérkeztek. Információink szerint a férfi könnyű sérülést szenvedett az elsődleges adatok alapján.
 
DSC_3427

A Fordot vezető hölgy azt mondta, hogy nagyon sajnálja történteket és egyértelműen magát okolja a balesetért. A sofőrt nagyon megviselték az események. A helyszínelés ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom az érintett szakaszon, emiatt torlódás alakult ki a főúton.

DSC_3437

Gyalogosgázolás Balogunyomnál a 86-os főúton
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.