Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. augusztus 21.

Videó: Bajba jutott kamionsofőr és segítségére siető kamionos beszél a gércei tűzesetről és a kamerázó, ideges, Balatonra siető autósokról

Miközben zajlott a műszaki mentés, néhányan elküldték melegebb éghajlatra az utat "elfoglaló" kamiont és tűzoltókat. Erről is beszél a bajba került kamionsofőr és az egyik segítő. A tűz láttán megállóknak köszönhető, hogy nem borult lángba 24 tonna műanyag granulátum a 84-es főúton.

A tűzesetről augusztus 19-én már részletesen beszámoltunk. Most videót mutatunk a helyszínről, amiben a legilletékesebb, a bajba került kamion vezetője, Pitka Ferenc mondja el, hogy mi történt és mit tapasztalt. Szerintünk tanulságos.

Az összeállításban megszólal az egyik segítő, Fekete József Márió is, aki ahelyett, hogy haza ment volna pihenni, megállt, amikor látta a kollégáját küzdeni a lángokkal. Később ő vontatta le a pótkocsit a 84-es főútról egy biztonságos helyre, hogy mielőbb megindulhasson a forgalom a rendkívül forgalmas főúton. A rendőrség kiérkezéséig egy arra járó motoros irányította a forgalmat, hogy ne álljon be teljesen a főút.

Néhány türelmetlen járművezető ezúttal is odamondogatott a "forgalmat feltartóknak", de azt talán nem kell elmagyarázni, hogy ezúttal sem szórakozásból zárták le a 84-es főutat Gércénél  és nem unatkozó kamionsofőr partizott az út szélén, lángoló motortérrel. A sofőr kitért erre a momentumra is, higgadtan beszélt a videózó, vagy szitkozódó járművezetőkről is.

Kigyulladt egy DAF motortere Gércénél - kamionosok segítettek a bajba került sofőrnek
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.