Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. november 04.

Robbanás az orvosi rendelőben, Nagysimonyiban - 30 méterre repült az ablakkeret

Gázrobbanás történt hétfőn hajnalban a Vas megyei Nagysimonyi település három hónapja átadott, felújított orvosi rendelőjében. Senki sem sérült meg, de az épület megrongálódott.

Nagy erejű detonációra ébredtek többen Nagysimonyiban az orvosi rendelő környékén hétfőn hajnalban. Két asszony kiment megnézni, mi történt és látták, hogy lángok csapnak fel a rendelőben, aminek hiányzott az ablaka.

DSC_0236
 
A robbanásnál az ablakkeret átrepült a 834-es úton és a szemközti ház kerítésénél állt meg. A Celldömölk és Sárvár közötti úton éppen akkor senki nem haladt el az érintett szakaszon.
 
Gázrobbanás Nagysimonyiban, az orvosi rendelőben
 
A robbanásban személyi sérülés nem történt és érzékeny orvosi papírok sem szóródtak szét a szabadban. A lökéshullám prospektusokat, orvosi tájékoztató anyagokat és hirdetményeket vetett ki a rendelőből.
 
DSC_0266
 
A sárvári tűzoltók hamar megfékezték a lángokat, valamint megbontották a tetőt, mivel az füsttel telítődött.
 
DSC_0256
 
Információnk szerint a felújított rendelőt nyár végén adták át, a felújítás most felrobbant gázrendszert nem érintette, az még a korábbi volt.
 
Harminc méterre repült az orvosi rendelő ablakkerete Nagysimonyiban
 
A tűzoltók levonulása után azonnal helyi férfiak érkeztek, akik megkezdték a romok eltakarítását. Azt a szomszédot, akinek a háza elé repült az ablakkeret az egyik hölgy ébresztette, akik elindultak megnézni a robaj forrását.
 
DSC_0257
 

Gázrobbanás Nagysimonyiban, az orvosi rendelőben 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.