Barion Pixel
2018. július 10.

Gázpalack is felrobbant- egy ember súlyosan megsérült a bobai tűzben

Tűz ütött ki egy családi ház melléképületénél a Vas megyei Boba településen a tűz a főépületre és nagy mennyiségű autógumira is átterjedt. A Vas megyei tűzoltókon kívül pápai és keszthelyi egységek is a helyszínen vannak.

Frissítsés:

Információink szerint a ház teljesen lakhatatlanná vált, a tulajdonos elhelyezéséről Boba község polgármestere intézkedett. Az udvarban körülbelül 2500 gumit tároltak és ennek nagy részét a tűz keletkezése után tűzoltók és önkéntesek, élő erővel vitték ki az épület melletti útra, illetve vízelvezető árokba. Az oltás során senki sem sérült meg, az anyagi kár jelentős.

2018.07.10.Boba

Korábban írtuk:

Mentőhelikopter érkezett azért a férfiért, aki súlyosan megsérült, amikor felrobbant egy gázpalack a lángoló melléképületben. A férfit a győri Petz Aladár kórházba szállították.

Helyszíni tapasztalatunk alapján a tűzoltók megfeszített munkával megfékezték a lángokat, jelenleg az utómunkálatok zajlanak. A falu érintett utcáját lezárták, a rendőrök senkit nem engednek be a környékre.

2018.07.10.Boba

A katasztrófavédelem közleménye:

Frissítés:
Eloltották a tűzoltók a Boba határában égő lángokat.

Korábbi közlemény:

Teljes terjedelmében ég egy ötven négyzetméter alapterületű családi ház és a mellé épített, körülbelül száz négyzetméteres melléképület kedd kora délután a Vas megyei Boba határában, a Berzsenyi utcában. A lángok az épületek mellett tárolt több ezer gumiabroncsra is átterjedtek.

2018.07.10.Boba

A helyszínre a sárvári, a pápai, az ajkai, a szombathelyi és a keszthelyi hivatásos, illetve a celldömölki önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, több oldalról támadva, három vízsugárral kezdték meg a lángok oltását.

Elsődleges információink szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

Gázpalack is felrobbant- egy ember súlyosan megsérült a bobai tűzben



 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.