2016. december 04.

Frontálisan ütközött két kisteherautó a 84-es főúton, Kissomlyónál

Egy Fiat kisárusszállító tartott a 84-es főúton Sárvár irányába szombat este, amikor eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy Volkswagennel, ami utánfutón egy Fordot szállított.

 
Frissítés:

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a 84-es számú főútvonal balesettel érintett szakaszán, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást  2 óra 30 perckor feloldották.

Frontálisan ütközött két kisteherautó a 84-es főúton Kissomlyónál

 

Korábban írtuk:

Az ütközés következtében az utánfutón szállított Ford kisbusz a Volkswagen hátuljába csapódott. A balesetben mindkét gépjármű sofőrje megsérült és a mentők kórházba szállították őket. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útzár volt érvényben, a rendőrök a forgalmat elterelték.  

A katasztrófavédelem közleménye:

A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a főút érintett szakaszát, a forgalmat a településen keresztül terelték.

Frontálisan ütközött két kisteherautó a 84-es főúton Kissomlyónál


Egymásba rohant két kisteherautó a 84-es főúton Kissomlyó térségében, a 44-es kilométernél. A balesetben mindkét jármű vezetője megsérült, ezért a mentők kórházba szállították őket. A sárvári hivatásos tűzoltók áramtalanították az összetört kisteherautókat, a rendőrségi helyszínelés után pedig megkezdték a műszaki mentést. A munkálatokban az egyházashetyei és a jánosházai önkéntesek is részt vettek. A beavatkozás idejére teljes szélességében lezárták a főút érintett szakaszát.

 

Frontálisan ütközött két kisteherautó a 84-es főúton Kissomlyónál
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.