Barion Pixel
Szerző: 112Press /Tánczos Mihály 2023. június 24.

Figyelmetlen tolatás, ütköző kerékpárosok, félrerántott kormány - balesetek Szombathelyen

Figyelmetlenségből történtek kisebb balesetek a vasi megyeszékhelyen. Egy kerékpárost a mentők kórházba szállítottak.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a Nárai utcában. Egy biciklis imbolygása közben az úttestre hajtott és ott ütközött egy másik kerékpárossal. A baleset okozója információink szerint az arcára esett és megsérült. Őt a mentők a Markusovszky kórházba szállították.

Az Angolkert utcában egy kilencven év feletti sofőr megállt a Daciájával, majd egy idő után tolatni kezdett és neki ütközött az időközben mögötte megálló személyautónak. Személyi sérülés nem történt, de az okozó először nem ismerte el a felelősségét, arra hivatkozva, hogy amikor elkezdett tolatni, akkor még a másik jármű nem volt ott. Információnk szerint a balesetet kamera rögzítette, a felvételből kiderült, hogy az idős sofőr rosszul emlékezett arra, hogy mennyi időt állt az autójával.
 
A Gagarin utcában egy osztrák rendszámú személyautó haladt az Dózsa György utca irányába. A sofőr váratlanul balra kanyarodott volna, a Fürdő utcába.
 
Félrerántott kormány - balesetek Szombathelyen
 
A szemből érkező Citroen vezetője jobbra húzta a kormányt, hogy elkerülje az ütközést, de nekiütközött a Fürdő utcában álló, kihajtásra váró Opel oldalának.
 
Félrerántott kormány - balesetek Szombathelyen
 
Az Opelben három kisgyermek is utazott akik nagyon megijedtek az ütközésnél.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.