Szerző: 112Press 2019. július 19.

Első útján borult fel Daewooval a fiatal - kanyar fogott ki a sofőrön Kiszsidánynál

Egy balra ívelő kanyarban a Csepreg felé tartó Daewoo a jobb oldali padkára futott, majd meredeken áttért a szemközti sávba, lerobogott a kis töltésen és az oldalára borulva állt meg.

Az autóban egy család utazott, mindenki használta a biztonsági övét. A mentők végül egy férfit szállítottak kórházba, kivizsgálásra, de információnk szerint ő sem szenvedett súlyos sérülést.
 

 

 
Amikor a pályaelhagyás okára szerettünk volna magyarázatot kapni, akkor a fiatal sofőr nem sokat teketóriázott. Elmondta, hogy az ő hibájából, pontosabban rutintalanságából történt a baleset.
 
DSC_5782
 
Ez volt ugyanis az első útja lakott területen kívül, friss vezetői engedéllyel. A balesetet szenvedett vezető nem próbálta a csúszós útra, átszaladó vadra, szemből érkező fantomautóra fogni a boruláshoz vezető manővert.
 
DSC_5799
 
Édesanyjával és nevelőapjával indultak bevásárolni és ő kapta a feladatot, hogy vezessen el a közeli városba, hogy gyakoroljon. A balra ívelő kanyarban a sofőr úgy érezte, hogy az autó kerekei megcsúsznak, ezért a fékre lépett, ezzel egyidőben elvesztette uralmát a járműve felett, nem sokkal később már felborult és az oldalán állt az autó. A biztonsági öv mindenkit az ülésekben tartott.
 
DSC_5795

A sofőr megemlítette, hogy szinte azonnal megállt valaki a baleset helyszínén és sietett segíteni. Azt is hozzátette, hogy nem megfelelően választhatta meg a sebességét. Ugyan a megengedett sebesség alatt vezetett, de a kanyar kifogott rajta.

DSC_5800

Lesodródott és felborult egy Daewoo Csepreg és Kiszsidány között



 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.