Barion Pixel
Szerző: BRFK 2020. augusztus 02.

Kiskorú lányok vitték a drogot a velük szexelő férfiaknak - lekapcsolták a futtatóikat

A rendőrök egy másik bűncselekménnyel kapcsolatban jutottak el a kiskorú lányokat Budapesten futtató trióhoz, akikről az is kiderült, hogy a gyereklányok vitték a drogot esetenként azoknak a férfiaknak, akik ezután pénzért lefeküdtek velük.

A BRFK Életvédelmi Osztály nyomozói egy életveszélyt okozó testi sértés ügyében folytattak nyomozást, amikor olyan információk merültek fel, hogy az ügy egyik érintettje a jövedelmét fiatal lányok futtatásából szerzi. A nyomozók prostitúció elősegítésének gyanúja miatt kezdtek nyomozni.  

A széleskörű nyomozati munka eredményeként a rendőrök feltérképezték a 19 éves B. Alex kapcsolatait, így látókörükbe került a férfi testvére és egyik barátja is. A nyomozás adatai szerint a 22 éves B. Attila és a 20 éves L. Tamás szintén részt vettek abban, hogy kiskorú lányokat szervezzenek be azért, hogy Budapest belvárosában szexuális szolgáltatást nyújtsanak felnőtt férfiaknak.  

A rendőrök nem udvariaskodtak, rátörték az ajtót a kiskorú lányokat futtató férfire

A két testvér, valamint L. Tamás a gyanú szerint 2017 októberétől szerveztek be kiskorú lányokat, akik ezt követően pénzért szexuális szolgálatatást nyújtottak a főváros sűrűn látogatott utcáin, szórakozóhelyein és különböző hotelekben. A három férfi a lányok futtatójaként felhajtotta a kuncsaftokat, majd nagy arányban részesültek a pénzből, amit a lányok a szexuális szolgáltatásért kaptak. ​

A férfi megtapasztalhatta, milyen az, amikor akaratán kívül kell lefeküdnie izmos férfiak kérésére

A nyomozás adatai alapján az is kiderült, hogy a férfiak néhány lányon keresztül kábítószert is kínáltak a "kuncsaftoknak", sőt a lányok töltötték be a futár szerepét is, hogy a kábítószerhez hozzájussanak. 

A nyomozók megállapították, hogy B. Alexnek, az általa koordinált tevékenységben S. Eszmeralda is segített; a nő szintén lányokat szervezett be a prostitúcióba, továbbá találkozókat szervezett, ahova időnként ő maga szállította a fiatal lányokat, akiket tanácsokkal és a szükséges eszközökkel is ellátott. S. Eszmeralda olykor a szexuális tevékenységben is aktív szerepet vállalt, illetve a partnerek részére kábítószert is értékesített. 

A futtató kocsijának átvizsgálása

A szexuális szolgáltatáson felül olykor szintén kábítószert adott el a partnereinek B. Marianna is. ​

A három férfit és a két nőt a budapesti rendőrök 2020. július 30-án a reggeli órákban elfogták, B. Alexet háromrendbeli gyermekprostitúció kihasználása bűntett, egyrendbeli 18. életévét be nem töltött személyről pornográf felvétel készítése bűntett, kétrendbeli kitartottság bűntett, valamint kábítószer-kereskedelem bűntett miatt, B. Attilát egyrendbeli prostitúció elősegítése bűntett, egyrendbeli kitartottság bűntett, valamint kábítószer-kereskedelem bűntett miatt, L. Tamást egyrendbeli prostitúció elősegítése bűntett és egyrendbeli kitartottság bűntett miatt, S. Eszmeraldát prostitúció elősegítése bűntett és kábítószer-kereskedelem bűntett miatt, továbbá B. Mariannát kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. ​​

Az illetékes bíróság B. Alex és B. Attila letartóztatását elrendelte, L. Tamásnak, S. Eszmeraldának, valamint B. Mariannának pedig bűnügyi felügyeletét rendelte el.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.