Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. október 05.

Mély, fedetlen kút mellett tanakodtak a roncsnál a sötétben - Traktor hajtott Fiat elé a 84-esen

Tizenkét méternyi szalagkorláttal együtt repült le a 84-es főútról egy Fiat kisáruszállító, miután a sofőr balra húzta a kormányt, hogy kikerüljön egy mellékútról elé kikanyarodó traktort Kissomlyó és Duka között.

Jánosháza felé közlekedett a 84-es főúton egy Fiat kisáruszállító, amikor Kissomlyó közelében, a menetirány szerinti bal oldalról egy traktor hajtott rá a főútra. A Fiat  vezetője balra húzta a kormányt, hogy elkerülje az ütközést a mezőgazdasági járművel.

Elé hajtó traktorral való ütközést került el a Fiat a 84-es főúton, Kissomlyónál

A Fiat áttért a szemközti sávba, majd egy hídelemnél szalagkorlátnak és jelzőtáblának ütközött. A kisáruszállító átrepült egy vízfolyás felett, kb. 12 méter meggyűrődött szalagkorláttal a járművön, majd földet érve egy kútnak ütközött, amelynek földfelszín feletti betonelemeit messzire repítette. A jármű végül a kerekein állt meg.

Mellékútról hajtott ki a traktor, a Fiat vezetője próbálta elkerülni az ütközést

A Fiat vezetője nem sérült meg a balesetben, a kisáruszállító nem ütközött a traktorral.  A sofőr helyszínre érkező hozzátartozói aggódva járták körül a sötétben a roncsot, illetve utat kerestek, ahol egy traktor majd kivontathatja az útra a roncsot.

DSC_1442

Helyszínre érkező munkatársunk fedezte fel, hogy a roncstól nem messze ott a mély, fedetlen kút, aminek a közelében kb. tucatnyi ember mozgott, akiknek fogalmuk sem volt a veszélyről. A 112Press tudósítója a kidöntött jelzőtáblát húzta a kút fölé, majd tájékoztatta a helyszínen lévőket arról, mit fed a tábla.

A kisáruszállító lebontotta a kút föld feletti elemeit, de ezt a helyszínen nem vették észre

A traktor végül nagy kerülővel jutott be a kukoricatábla szélére és elvontatta a Fiat roncsát.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.