Szerző: 112Press 2020. július 31.

Félreértett mozdulat után VW oldalába hajtott egy Mercedes Sárváron

Félreértés miatt történt személyi sérülés nélküli baleset Sárváron, pénteken délután. Volkswagen kisáruszállító oldalának hajtott egy Mercedes személyautó.

A Kútszerhegyi úton érkezett a Celli út kereszteződéséhez és egyenesen haladt volna tovább Sótony irányába egy Mercedes vezetője.
 
8
 
Balról, a védett úton egy jármű érkezett, amelynek vezetője irányjelzővel jelezte a balra kanyarodási szándékát és kézzel jelzett valamit, amit a Mercedes vezetője úgy értelmezett, hogy a sofőr lemond az elsőbbségéről és átengedi őt maga előtt.
 
s5a
 
Mivel jobbról semmi nem érkezett, ezért a Mercedes elindult és érintőlegesen ütközött a balra kanyarodó autót jobbról kikerülő Volkswagen kisáruszállítóval.
 
s2a
 
A VW az ütközéstől átsodródott a szemközti sávba, de szemből szerencsére semmi sem érkezett. A harmadik autó vezetője szintén félreállt, nem hajtott el a helyszínről.
 
Emberi pillanat volt, amikor a balesetben vétlen sofőr felesége megérkezett a helyszínre, táskájában hűtött frissítőkkel, amit átadott a Mercedest vezető édesanyának, hogy a kocsiban utazó gyermek ihasson. A férje ugyanis telefonált neki, hogy hozzon italt a szomjas gyermeknek.
 
s4a
 
Az édesanya ki akart fizetni az italokat, ezt azonban nem engedték neki. Az asszony nagyon meghatódott a pár kedvességén.
 
-Szerencse, hogy ezúttal is a sebességkorlátozást betartva érkeztem a Hegyközség felől, így senki nem sérült meg. Mérges sem vagyok. Ilyen bárkivel előfordulhat, aki közlekedik - mondta a férfi. -A hatvankét évemmel már úgy vagyok, hogy 80-nal ugyanúgy odaérek valahová, mint 110-zel.
 
s1

A balesetben vétlen férfi azt is elárulta, hogy a rendszerváltás előtt a szabadságával fizetett azért, mert elütött egy úttesten mászó részeget. A szakértő megállapította, hogy a sofőr 10 km/órával túllépte a megengedett sebességet. Fél évet ült miatta.

s3a


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.