Szerző: 112Press 2019. február 25.

Renault elé hajtott egy Mercedes - egy ember megsérült, négy autó megrongálódott

A szombathelyi Nádasdy utcán közlekedő Mercedes vezetője figyelmetlenül hajtott át a Széll Kálmán utcán és a védett úton közlekedő Renault elé került.

DSC_1664
 
A Renault a bal hátsó kerekénél ütközött a Mercedesnek, ami ettől megpördült és a hátuljával a Nádasdy utcában a Szent Márton út felől érkező Alfa Romeónak ütközött.
 
DSC_1672
 
A Renault vezetője valószínűleg ijedtében nem lépett egyszerre a fékre, így a kinyílt légzsákú Renault tovább haladt a Széll Kálmán utcán és egy parkoló Suzukinak ütközött.
 
DSC_1662
 
A balesetet okozó Mercedesben egy ember megsérült, a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. Az Alfa Romeo vezetőjétől megtudtuk, hogy az autóért másnap érkezett volna a vevő. A sofőr semmit nem tudott csinálni, hogy elkerülje az ütközést, mivel mögötte is jármű állt és pillanatok alatt zajlott minden.
 
DSC_1669
 
A Suzuki tulajdonosa messziről látta a kereszteződésben a rendőrautókat. Felesége tréfásan meg is jegyezte, hogy talán nem az ő autójuk szenvedett balesetet. Nem sokkal később pedig már látták, hogy autójuk hátulja is megrongálódott.
 
DSC_1652

A forgalom rendőri irányítás mellett haladt, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

 
 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.