Szerző: Fotó: Szommer Ildikó 2018. szeptember 09.

Szombathelyiek kerültek bajba az M1-esen felborult bolgár tréler miatt

A Savaria Karnevál korábbi igazgatója is abban az autóban ült, ami megrongálódott, amikor felborult egy bolgár rendszámú tréler az M1-es autópályán

Megsérült a vezetője annak a bolgár rendszámú autószállító trélernek, amely szombaton 16 óra előtt borult fel az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 36-os kilométerszelvénynél, Bicske közelében. A híradások szerint a szerelvény tisztázatlan okból borult az oldalára és teljesen elfoglalta a két sávot. A rendőrség a baleset helyszínelésének idejére az autópálya forgalmát a 35-ös kilométerszelvénynél az 1-es számú főútra terelte.

Több kilométeres dugót okozott a baleset az M1-es autópályán- Fotó: Szommer Ildikó

 
A "tisztázatlan okról" Szommer Ildikó, a Savaria Karnevál korábbi karneváligazgatója, a Szent Márton Programiroda irodavezetője osztotta meg a véleményét, mivel szenvedő alanya volt a szombat délutáni balesetnek.
 
"Az autópályán elszállt az autószállító három autóval a hátán, ami kb. 4-5 tonna. Kibillent, felborult és nekünk csapódott,  lerongyolta az autónkat. Mi nem sérültünk, "csak" mentálisan. A Bulgáriába hazafelé tartó tréler sofőrje és annak megbízója súlyosan felelőtlen emberek, akik szabálytalanul, túlsúlyos rakománnyal, rossz állapotú járgánnyal közlekedtek, miközben mások életét veszélyeztették. Utunk során nem ez volt az egyetlen imbolygó, bizonytalan autó, talán a műszaki állapot, talán a sofőr kialvatlansága miatt. Elkeserítő, ijesztő,felháborító" - írta Szommer Ildikó a Facebook oldalán.
 
A felboruló tréler személyautót is megrongált - Fotó: Szommer Ildikó

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.