Szerző: 112Press 2020. június 28.

Felborult a Mazda a repceföldön, idős asszony sérült meg Csepreg közelében

Egy jobbra ívelő kanyarban vesztette el az irányítást járműve felett egy Mazda vezetője. Az autó 80 év körüli utasa megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Az idős asszonyt kórházba szállították
 
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Csepreg-Kincsédpusztánál, szombaton délután.
 
Egy Csepreg felé tartó Mazda személyautó vezetője egy jobbra ívelő kanyarban menetirány szerinti jobb padkára futott, majd az autó áttért a szemközti sávba, lehaladt az úttestről és az árkon áthajtva felborult. Az eset idején intenzíven zuhogott az eső.
 
Helyszíni szemle Csepreg Kincsédpusztánál
 
A jármű egy repceföldön, a kerekein állt meg. Az autó vezetője és az utasként mellette ülő nyolcvan év körüli asszony is használta a biztonsági övét. Az utas az elsődleges adatok alapján könnyebben megsérült, őt a mentők a Markusovszky kórházba szállították.
 
Daruval emelték ki a Mazda roncsát a repceföldről
 
Az autóban egy kutya is volt, információnk szerint eltört az egyik első lába.
 
Az esethez csepregi tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet és a forgalom irányításában is segítettek.
 
DSC_8284
 
Az autót daruval emelték ki a repceföldről.
 
Rámosolygott a rendőrökre
 
Úgy tudjuk, hogy a helyszíni szemle ideje alatt egy helyszín mellett elhajtó autó vezetője "kedvesen rámosolygott" a járőrökre, akik felismerték a vezetéstől eltiltott sofőrt, de hiába próbálták megállítani, elhajtott a helyszínről. A járőrautó azonnal a nyomába eredt, de egy közeli városból is indult járőrautó a szabálysértő sofőrrel szembe és sikeresen megállították a férfit. Természetesen még mindig nem volt vezetői engedélye, így újabb eljárás indult ellene a bírság mellé. Információnk szerint a férfi ezt már többször eljátszotta, nem áll meg a rendőri felszólításra, de hiába intézkednek vele szemben a rendőrök, ez nem hatja meg a sofőrt.
 
DSC_8310
 
Több járművet is megállítottak a járőrök. Volt olyan, amelyikben a sofőr begipszelt kézzel vezetett, illetve olyan is, ahol a szülők a gyermek mögött kapcsolták be a biztonsági övet, mert a kicsi nem szereti a kötöttséget...
 

Repceföldön borult fel a Mazda Csepreg közelében
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.