Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2024. február 23.

Kerülgették az úttesten fekvő, sérült asszonyt az autósok Szombathelyen

A buszmegállóhoz siető asszony csizmája megcsúszott a vizes úttesten és a gyalogos elesett. Az ezután érkező gépkocsivezetők ügyeltek arra, hogy ne hajtsanak át a fekvő nőn, ezért a buszöbölben kerülték ki. Kérdés, hogy ha az édesanyjuk feküdt volna ott, akkor mit szólnának utólag?

Sérült gyalogoshoz hívták a mentőket a szombathelyi Jókai Mór utcába pénteken délelőtt. Egy asszony esett el az úttesten a Kálvária utcához közeli buszöböl előtt, a Bagolyvár felé vezető sávban.

Elesett és megsérült egy gyalogos a szombathelyi Jókai Mór utcában

Olvasónk beszámolt az esés után történtekről.

-Csak lassan haladt a forgalom, az autóból nem láttuk, hogy miért. Aztán amikor az autónk előtt haladó jármű behajtott a buszöbölbe, akkor kiderült az ok, egy néni feküdt az úton, őt kerülgették a járművezetők. Azonnal félreálltam és közben egy mentődolgozó is odasietett az asszonyhoz, akinek a csizmatalpa megcsúszott a vizes úttesten és esés közben valószínűleg eltört valamije – mondta el a férfi.

Elesett és megsérült egy gyalogos a szombathelyi Jókai Mór utcában

-A mentődolgozó értesítette a mentőket, én térdelve tartottam a fekvő asszony fejét, meg kérdeztük, hogy mi történt vele, hogy érzi magát, miben tudunk neki segíteni. Közben folyamatosan haladtak el mellettünk az autók. A mentők kiérkezéséig talán öten kérdezték meg, hogy tudnak-e segíteni, nekik ezúton is köszönöm. Nagyon felháborított, hogy a gyalogos elesése után sokan egyszerűen elhajtottak mellette. Egy autó beállt a sávba elakadásjelzővel, hogy nehogy valaki áthajtson rajtunk.

Elesett és megsérült egy gyalogos a szombathelyi Jókai Mór utcában

A mentők az asszonyt kórházba szállították.

Néhány éve beszámoltunk egy idős férfi kálváriájáról, aki a betegsége miatt esett össze és sokan elmentek mellette, de olyan is volt, aki odaszólt neki, hogy nem kellett volna beb*sznia. A férfi egyébként egyáltalán nem fogyasztott alkoholt.

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.