Barion Pixel
Szerző: Magyar Közút 2021. június 09.

E-rollerrel kerülte ki az M1-es autópályán a torlódó kocsisort egy ismeretlen férfi

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. gyorsforgalmi utakat figyelő kamerái hétfőn délután rögzítettek szokatlan forgalmi szituációt az M1-es autópályán. Egy fiatalember közlekedett e-rollerrel az ország legforgalmasabb autópályájának leállósávján Bicske térségében.

Hétfőn délután az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon két kamion ütközött össze. A külső sáv lezárása miatt a torlódás hossza meghaladta a 3 kilométert.

E-rollerrel az M1-es autópályán Videókép: Magyar Közút

Valószínűleg a hosszabb menetidőt megelégelve szállhatott ki egy autó utasa, aki e-rollerével a leállósávon haladva próbálta
meg lerövidíteni a menetidőt, kikerülve a balesetet szenvedett kamionokat és a műszaki mentésben részt vevő útellenőrt is.

A közutas kamerafelvételeken látható a szabálytalan férfi, aki talán azzal sem volt tisztában, mennyire veszélyes az, amit csinál.  A külső sávban sok kamion haladt el mellette.

A Magyar Közút útellenőre, miután elment mellette a rolleres, azonnal értesítette a rendőrséget, a bicskei mérnökség diszpécserei pedig folyamatosan nyomon követték a férfit.

E-rollerrel az M1-es autópályán Videókép: Magyar Közút

A fiatalember a következő lehajtónál letért az autópályáról és az 1-es főúton folytatta útját, a kiérkező rendőrök ott már nem találták meg.

Az autópálya leállósávjában tartózkodni, vagy ott közlekedni kifejezetten veszélyes. Nem véletlenül léptek fel a leállósávban ügyeskedők ellen a rendőrök, ahogyan az alábbi videóban is látszik.

 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.