Szerző: 112Press Videó forrása: TikTok 2021. január 04.

Lány földre lökése és baseball ütős férfi fenyegetőzése videón

A TikTok közösségi oldalon terjed egy videó, ahol gépi hang kérdez rá arra angolul, hogy vajon mit mond a férfi? A választ - magyarként - pontosan tudjuk, de a videó nem csak ezért zavarba ejtő.

Angolul beszélő lányokat von felelősségre két férfi egy társasház udvarán. Egyikőjük a háta mögé rejtett baseball ütővel érkezik, a másik pedig egyszerűen fellöki az egyik fiatalt.

Az alig fél perces videóban látottak előzményét nem ismerjük. A videóban angolul kérdeznek rá, hogy mit mondhat a férfi és magyarként mindenki tisztán értheti honfitársaink vulgáris mondatait.

A rövid felvétel nem igazán jó országimázs. Az egyik lányon nincs cipő, így elképzelhető, hogy valamelyik lakásban szálltak meg és esetleg hangosan beszélgettek, hangoskodtak a szóváltás előtt, ez pedig zavarhatta az angolul feltehetőleg nem beszélő, nők ellen baseball ütővel érvelő férfit.

-Mi a f*szt akartok? Miért nem maradtok csöndben, a pics*ba? Ne nézzél, bazmeg, mi az hogy fotózol? -teszi fel a kérdéseit az ütőjét fenyegetőn felemelő férfi, majd a "mit csinálsz, a k*rva anyádat?" kérdést követően a társa földre löki az egyik fiatalt.

A lányt a földre lökte a mérges férfi

Első megtekintésre talán nem tűnik fel, de a fellökött lány nem azonos egyik lánnyal sem azok közül, akik a nyitó képkockákon láthatók. Eljátszottunk a gondolattal, hogy talán a kamerás átadta az eszközét a társának, de ez sem jött be, mivel az a lány a fellökött lány mellett látható.

A nyelvtudást helyettesítő baseball ütő

Ha esetleg valakinek van bővebb információja a ruházat és a növények alapján hónapokkal ezelőtt történtek előzményével kapcsolatban, kérjük, ossza meg velünk! Pontos címet, vagy a képen látható férfiak nevét senki ne adja meg a hozzászólásoknál, elég csak a települést megnevezni.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.