Frissítve: 2013. augusztus 02.

Elmenekültek a patikusok a fegyveres elől Szombathelyen

Információink szerint 18 óra környékén egy fegyveres ment be a Domus bevásárlóközpont emeleti patikájába, ahol a bevétel átadását követelte.

Frissítés 23.45
A rendőrség egy éjszakai közleményben megerősítette a 112 Press délutáni információit. Ezek szerint valóban maszkos férfi ment be fegyvernek látszó tárggyal a patikába és a dolgozók valóban a hátsó kijáraton menekültek el. Az eddigi adatok alapján a rabló semmit nem zsákmányolt. A közlemény tartalmazza azt is, hogy a rendőrök egy magas, vékony testalkatú férfit keresnek, aki narancssárga kabátban és sötét nadrágban volt a rablás időpontjában. Aki a rablót látta 18 óra körüli időben a Domus bevásárlóközpontban, vagy annak környékén, hívja a 107-es segélyhívót!

Korábban írtuk:
A zárás környékén egy maszkos férfi ment be Szombathelyen a Domus bevásárlóközpont gyógyszertárába, majd fegyvert (vagy fegyvernek látszó tárgyat) fogott az egyik patikus hölgyre és a bevételt követelte. Úgy tudjuk, a hölgy ekkor a gyógyszertár hátsó részébe ment, majd a vészkijáraton sikerült kijutnia. A rabló a gyógyszertár főbejáratán távozott és információink szerint a lépcsőn leszaladva felszívódott.

A helyszínen civil ruhás nyomozók mellett láttuk a bűnügyi igazgatót és Vas megye rendőrfőkapitányát is. A rablással kapcsolatban a rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Az eseményekről kérdeztük azt a hölgyet is, akire fegyvert fogott a rabló, de ő egyelőre semmit nem mondhatott. A rendőrök a gyógyszertárba sem engedték vissza a nyomrögzítés idejére, így kora este még azt sem lehetett tudni, vitt-e magával valamit a rabló.

A rendőrök ellenőrzik a környező üzletek térfigyelő kameráit is, hátha közelebb jutnak az elkövető személyéhez.

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.