Barion Pixel
Szerző: 112Press / Videó: Olvasó 2023. június 22.

Dashcam videó: Kanyarban, a szemből érkezők ellenére előző autók a 87-es főúton

Fedélzeti kamera örökítette meg két sofőr balesetveszélyes előzését a 87-es főúton. A látottakra nem adhat magyarázatot az, hogy a sor elején haladó túl lassan közlekedett.

Az olvasónk által küldött fedélzeti kamerás felvételen látottak annyiban számítanak szokatlannak a 87-es főúton, hogy egyszerre két sofőr is belement a rendkívül balesetveszélyes manőverbe. A vakmerő és másokat veszélybe sodró járművezetőknek az volt a szerencséjük, hogy a közlekedés többi résztvevője jól reagált a veszélyhelyzetre.

A Kőszeg felé tartókat erős fékezésre kényszerítették a szabálytalan sofőrök. Ilyenekből többször volt már ráfutásos baleset, ahol a vészfékező autóba, vagy a mögötte fékezőbe hajtott bele valaki, aki nem tartotta be a követési távolságot. Költői kérdés: vajon a vészfékezést kiváltó sofőrök megálltak, miután észlelték, hogy aktívan hozzájárultak egy balesethez?

A mostani esetnél nem történt ütközés. Biztosak vagyunk abban is, hogy sokak szerint a 60-70 km/órás sebességgel haladó furgon vezetője is hibás, de vajon takarózhatna-e ezzel a videóban látott módon előző sofőr, aki sérüléses balesetet okoz?

A felvételt köszönjük olvasónknak!

A hozzászólásoknál továbbra is kulturált hangnemet kérünk. Köszönjük a megértést!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.