Barion Pixel
Szerző: Zala MKVI 2018. október 17.

Csúszós úton borult fel a Suzuki, munka közben dőlt oldalára egy traktor

Szennyezett úton borult a tetejére egy Suzuki Nagykapornak közelében, Nemesbüknél traktor dőlt az oldalára, Cserszegtomajnál pedig frontális baleset adott munkát a zalai tűzoltóknak.

Fotó: Zalaegerszeg HTP

Felborult egy személygépkocsi a 76-os főúton, Nagykapornak és Kisbucsa között, ahol mintegy négyszáz méter hosszan csúszós szennyeződés került az úttestre.

Fotó: Zalaegerszeg HTP

Az első adatok szerint senki sem sérült meg a balesetben. Műszaki mentés céljából a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik kerekeire állították a felborult járművet, majd áramtalanították azt. A baleset kedden történt.

Fotó: Zalaegerszeg HTP

Munkagép borult fel a szántóföldön

Fotó: Zala MKVI

Nemesbük külterületén egy traktor borult fel munkavégzés közben. A balesetben személyi sérülést senki sem szenvedett, a járművet a keszthelyi tűzoltók áramtalanították.

Fotó: Zala MKVI

Frontális karambol Cserszegtomajon

Fotó: Zala MKVI

Összeütközött egy teherautó és egy furgon Cserszegtomajon, a Sümegi úton. A balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállították. A Keszthelyről érkező hivatásos tűzoltók áramtalanították a furgont, majd eltávolították az útról a járművet.

Frontális karambol Cserszegtomajon




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.