Szerző: 112Press 2021. május 15.

Csecsemőhalál - Bűnügyi helyszínelők dolgoznak a szombathelyi Barátság utcában

Mentők érkeztek reggel hét óra körül a szombathelyi Barátság utca egyik társasházához és egy asszonyt szállítottak kórházba. Nem sokkal később bűnügyi helyszínelők és halottszállító autó érkezett a házhoz.

Frissítés 14:05: Megkeresésünkre a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, hogy a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Frissítés 13:07: Kihozták a házból a kis fehér koporsót és betették a halottszállító járműbe. Információnk szerint a reggel munkából hazaérkező férj szembesült a lakásban történtekkel és ő értesítette a hatóságokat. A mentők közel egy órán keresztül próbálták újraéleszteni a csecsemőt, sikertelenül.

Korábban írtuk: Cikkünk megjelenésekor még dolgoznak a bűnügyi helyszínelők a Barátság utcai lakásban. Teljes fehér védőöltözetben végzik a munkájukat.

Csecsemőhalál a szombathelyi Barátság utcában

Sok erkélyről figyelik az eseményeket az ott lakók. Több emberrel is beszéltünk, de a kórházba szállított asszonyt kevesen ismerték. Beszéltek egy korábbi súrlódásról a párjával és arról, hogy nem tudták, hogy az asszony várandós lenne.

Csecsemőhalál a szombathelyi Barátság utcában

Egy erkélyen álló asszony elmondta, hogy a halottszállítóból egy kis fehér dobozt vettek elő és vittek be a házba. Erről azonnal tudta, hogy csecsemőnek készített koporsó. Az asszony hozzátette, ezt onnan tudja, mert az ő kisfia is meghalt.

Csecsemőhalál a szombathelyi Barátság utcában

Arról egyelőre nincs megbízható információnk, mi történhetett a lakásban, csak annyi biztos, hogy egy csecsemő halt meg. Az asszony feltehetőleg a reggeli órákban hozhatta világra a gyermeket.

Csecsemőhalál a szombathelyi Barátság utcában

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.