Barion Pixel
Szerző: Fotó: Balogh Eszter tű. ftőrm./Vas MKI 2019. május 27.

Palackkal, védőruhában futotta le a félmaratont egy szombathelyi tűzoltó, három kőszegszerdahelyi váltóban teljesítette a távot

A második alkalommal megrendezésre kerülő Bük-Csepreg Félmaratont tűzoltó védőruhában és palackkal a hátukon teljesítette négy tűzoltó május 25-én.

Védőfelszerelésben és palackkal a félmaratonon Fotó: Balogh Eszter tű. ftőrm./Vas MKI
 
Idén először indítottak a verseny szervezői  olyan kategóriát, amelyben tűzoltó védőruhában és palackkal nevezhettek a verseny tűzoltó indulói. A 21 kilométeres félmaratont még könnyített felszerelésben sem könnyű teljesíteni, de a verőfényes napsütés mellett a négy indulónak a ruha lezártságával és a palack nehézségével is meg kellett küzdenie a táv teljesítése során.
 
Fotó: Balogh Eszter tű. ftőrm./Vas MKI

Borbás Tibor tű. főtörzsőrmester, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója kevesebb mint két óra alatt egyedül futotta le tűzoltó védőruhában a félmaratont, így különdíjban részesítették a szervezők. Nemes Bálint, Németh Dániel és Bognár Dávid a Kőszegszerdahelyi Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület tűzoltói váltóban, hét kilométereket futva értek be a célba, akik szintén különdíjat kaptak a táv védőruhában való teljesítéséért.
Fotó: Balogh Eszter tű. ftőrm./Vas MKI
 
Fotó: Balogh Eszter tű. ftőrm./Vas MKI
 

Tűzoltó védőruhában, palackkal teljesítették a Bük-Csepreg félmaratont




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.