Szerző: Vas Megyei Főügyészség 2018. május 10.

Láncra vert kutyát ütött baltával és kínzott meg egy ittas vasi férfi

Az ittas férfi baltával verte fejbe a láncra vert nőstény kutyát, majd másnap folytatta az eb kínzását. Felfüggesztett börtönt kaphat. Szombathelyen pedig egy visszaeső, nyilvános helyen maszturbáló férfira vár pénzbüntetés, amiért ismét egy hamburgerezőnél tört rá a gerjedelem.

Baltával ütötte, megtaposta a láncra vert kutyát

A Sárvári Járási Ügyészség állatkínzás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2018. februárjában az egyik Rába-parti városban lévő lakóházának udvarán ittas állapotban, baltával fejbe ütötte az általa tartott nőstény kutyát, majd másnap szintén ittas állapotban a láncra kötött kutya bántalmazását folytatta. A vádlott az állat nyakára és fejére is ráállt, valamint az állatot megtaposta.

A vádlott cselekménye az állatnak különös szenvedést okozott. Az állatot az elszenvedett sérülések súlyossága miatt el kellett altatni.

A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottal szemben próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását és a vádlott pártfogó felügyeletének elrendelését indítványozta.

Maszturbált a hamburgerezőnél

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2016. és 2017. nyarán az egyik szombathelyi hamburger és salátabárnál elővette a nemi szervét, azt mutogatta, és önkielégítést végzett az étterem alkalmazottai előtt.

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség a vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását és 130.000 Ft bűnügyi költség megfizetését indítványozta.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.