Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság /112 Press 2018. december 21.

Újabb balesetveszélyes útszakaszt jelöltek táblával Vas megyében

Újabb figyelemfelhívó táblákat helyeznek ki több, fokozottan balesetveszélyes útszakaszra Vas megyében. Ezúttal Gérce térségében kerültek ki táblák.

Fotó: Vas MRFK

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Vas Megyei Igazgatóság munkatársainak együttműködése eredményeként figyelemfelhívó táblákat helyeznek ki Vas megye fokozottan balesetveszélyes útszakaszaira. A gépjárművezetők – elsőként – 2018. december 20-án, a 84-es számú főúton, Gérce térségében találkozhattak ilyen táblával.

Fotó: Vas MRFK

László Péter r. alezredes, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője elmondta, hogy Vas megyében az elkövetkezendő időszakban öt helyszínen, tíz figyelemfelhívó jelzőtábla kihelyezésére kerül sor azokon az útszakaszokon, ahol ez a közlekedés biztonsága miatt indokolt.

Táblával figyelmeztet a veszélyre a rendőrség

A kezdeményezés célja a közlekedési balesetek megelőzése. Fontos, hogy a gépjárművezetők helyesen válasszák meg autójuk sebességét, tartsanak megfelelő követési távolságot, induljanak el kellő időben otthonról és legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben! Felhívta a figyelmet arra is,  hogy a lassúbb, körültekintőbb vezetéssel minimálisra csökkenthető a baleseti kockázat!

Korábbi felszereléskor készült videónk.

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.