Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály Videó: Kovács Krisztián (dashcam) / 112Press 2024. október 15.

Autóút felhajtóján fordult vissza egy Suzuki idős sofőrje, hiába integettek neki, hogy ne tegye

A személyautó vezetője az M86-os autóút felhajtóján gondolta meg magát és a mögötte érkező autó vezetőjének dudálása és integetése ellenére megfordult, majd a forgalommal szembe hajtva visszatért a 88-as főútra. Dashcam felvétel.

Olvasónk, Kovács Krisztián fedélzeti kamerája rögzítette az alábbi esetet az M86-os autóút felhajtóján. A kamerás autó a 88-as főúton, Sárvár felől érkezett és Szombathely irányába hajtott volna rá az autóútra. Az előtte haladó Suzuki személygépkocsi azonban lassított, majd megállt a menetirány szerinti jobb oldalon, azon a szakaszon, ahol már gyorsítanak a járművek, hogy biztonságosan ráhajthassanak a 110 km/órás megengedett maximális sebességű autóútra.

A kamerás autó vezetője nem hajtott el az álló Suzuki mellett és a felvételen hallatszik, amint a sofőr visszafogottan méltatlankodik a megálló jármű miatt. Ezután a Suzuki vezetője egyszerűen megfordul az autóút felhajtóján, hogy ne hajtson rá a fizetős szakaszra, majd forgalommal szembe haladva visszatért a 88-as főútra.

A járművezetőket jól látható tábla tájékoztatja a fizetős szakaszról Fotó: Google Maps

Halálos balesetet okozott a forgalommal szembe hajtó sofőr 2024. júniusában az M86-os autóúton

Ahogyan arról korábban részletesen beszámoltunk egy 74 éves asszony hajtott forgalommal szembe Toyotájával az M86-os autóúton, Répcelak közelében.  Először érintőlegesen ütközött egy osztrák rendszámú Mercedesszel, majd félfrontálisan karambolozott egy magyar rendszámú teherszállítóval.

A szabálytalanul közlekedő sofőr a helyszínen életét vesztette.

 

 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.