Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. február 26.

Audi és Yamaha motor ütközött - megsérült az árokba csapódó motoros Szombathelyen

A Yamaha motor érintőlegesen ütközött a vele egy irányba haladó és előzésbe kezdő Audi bal oldalával, majd letért az útról és árokba csapódott.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt pénteken délután Szombathely és Söpte között. Ahogyan arról már a helyszínről beszámoltunk egy Söpte felé tartó Audi ütközött érintőlegesen a vele egy irányba tartó és az Audit előző Yamaha motorkerékpárral.
 
mb2a
 
A motor az ütközéstől a menetirány szerinti bal oldalon letért az úttestről és árokba csapódott. A motort vezető férfi az elsődleges adatok alapján nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.
 
mb4a
 
A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.
 
mb9a
 
A mentés és műszaki mentés ideje alatt egy sávon, rendőri irányítás mellett haladt a forgalom.
 
mb11
 
Ezúttal is akadt több sofőr, aki rosszul értelmezte a rendőri utasításokat. A képen látható traktor vezetője például a számára haladásra kijelölt sávból visszatért a sajátjába, majd a nyomokon áthajtva szlalomozott a terelőkúpok és az emberek között.
 
mb8a

 

 
 
Ráfutásos baleset a Körmendi úton
 
A Savaria Plaza irányába tartó Fiat személyautó eddig tisztázatlan körülmények között ütközött az előtte közlekedő Renault személyautóval.
 
Információnk szerint elképzelhető, hogy a sofőr rosszul lett a volán mögött.
 
rf2a
 
Korábbi esetek hozzászólásainál láttuk, hogy többen is azt gondolják, hogy a rosszullétre hivatkozás sokszor csak alibi, amivel a sofőrök a figyelmetlenségüket próbálják leplezni.
 
rf1a

 

Mi viszont felhívjuk arra a figyelmet, hogy nem célszerű rosszullétre hivatkozni olyankor, amikor az nem játszott szerepet, hiszen a sofőr akár a vezetői engedélyét is kockáztathatja, amíg ki nem vizsgálják, hogy alkalmas-e a vezetésre. Míg egy szimpla figyelmetlenségnél jellemzően bírsággal megússza a sofőr, ha nem történt személyi sérülés.

Audi és Yamaha motor ütközött - megsérült az árokba csapódó motoros Szombathelyen
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.