Barion Pixel
2019. március 29.

Árokba csapódott az Audi - tréleres Seattal ütközött a 8-ason, Vasvár közelében

Az Alsóújlak felé tartó Seat vezetője balra akart kanyarodni a 8-as főútról, de ütközött egy előzésben lévő Audival. A balesetben senki sem sérült meg.

DSC_5223
 
Teljes útlezárás mellett zajlott a helyszínelés a 8-as főúton, Vasvár és Alsóújlak között, miután ütközött egy Audi és egy autót szállító Seat. A karambolban a szállított Opel leesett a trélerről.
 
DSC_5212
 
Információnk szerint a két jármű Kám felől Vasvár Vasvár felől Kám irányába tartott. A tréleren Opelt szállító Seat vezetője balra akart kanyarodni a főútról. Elmondása szerint kitette az irányjelzőjét, fokozatosan lassított, majd megkezdte a balra kanyarodást.
 
DSC_5214
Az autót vezető férfi elmondta, hogy belenézett a tükörbe és egy kamiont látott maga mögött.
 
DSC_5242
 
Az Audi vezetője ezzel szemben azt mondta, hogy ő a kamion előzésében volt, az erős, ledes irányjelzője is működött a sötét színű autónak. A sofőr szerint a Seat vezetője nem nézett bele a tükörbe, különben nem kezdte volna meg a bekanyarodást.
 
DSC_5235
 
A kamion vezetője megerősítette, hogy a Seat sofőrje használt irányjelzőt, igaz, annak a fénye halvány volt. Úgy tudjuk, hogy a rendőrségnek fedélzeti kamera által rögzített felvétel is a rendelkezésére áll.
 
DSC_5275
 
Az ütközéstől az Opel az úttestre esett a trélerről, ami nekicsapódott a Seat hátuljának. Az Audi kidöntött két jelzőtáblát és egy reklámtáblát, majd a vízelvezető árokba csapódott.
 
DSC_5251
 
A balesetben személyi sérülés nem történt, a 8-as főúton nagyobb torlódás alakult ki. Az Audit vasvári tűzoltók áramtalanították.

Előzésben lévő Audi ütközött balra kanyarodó, tréleseres Seatnak a 8-as főúton




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.