Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. június 15.

Audi hajtott Renault mozgóbolt oldalába Sorokpolányban - A ZTE közleményt adott ki

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a Vas megyei Sorokpolányban, ahol egy mellékútról kanyarodó áruszállító oldalába hajtott egy személyautó.

A ZTE közleményt adott ki a balesettel kapcsolatban, nevén nevezve a sofőrt, az NB1-es Nikola Mitrovic-ot.  A közlemény cikkünk végén olvasható.

Audi ütközött Renault áruszállítóval Sorokpolányban
 
Balogunyom felől Rábahídvég irányába tartott egy magyar rendszámú Audi személyautó, amit egy szerb férfi vezetett. Sorokpolányban egy jobbra ívelő kanyar után a Fő utcán haladó autó ütközött a Templom utcából balra kanyarodó Renault áruszállító bal hátsó kerekével.
Audi ütközött Renault áruszállítóval Sorokpolányban
 
Az ütközéstől az áruszállító megpördült, az elrepülő pótkereke pedig betört egy kerítést. A Renault vezetője nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.
Audi ütközött Renault áruszállítóval Sorokpolányban
 
A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. Az Audi sofőrje elhárította a kérdéseinket, arra hivatkozva, hogy professzionális sportolóként a válaszadáshoz a klubja engedélye is szükséges.
 
Audi ütközött Renault áruszállítóval Sorokpolányban
 
Úgy tudjuk, hogy egy sofőr megvárta a kiérkező rendőröket és elmondta nekik, hogy az Audi lényegesen túlléphette a lakott területen megengedett sebességet, mivel szabályosan közlekedő autókat is nagy sebességgel előzött.
 
Kb. innen lehetett észlelni a mellékútról kikanyarodó teherautót
 
A pékség autójának a vezetője azt mondta a munkaadójának, hogy már javában kanyarodott, amikor a szeme sarkából meglátta az érkező autót, de az meg sem fordult a fejében, hogy nem fog megállni, lassítani. Egy pillanat múlva pedig már ütközött is az érkező jármű az áruszállítóval.
 
Igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálják a baleset körülményeit
 
Információink szerint a sofőr arcsérülést szenvedett. Egyik sofőr sem fogyasztott alkoholt vezetés előtt
 
A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon.
 
A ZTE FC közleménye
 

Nikola Mitrovic jól van és pályára léphet Kisvárdán.

Csapatunk középpályása, Nikola Mitrovic ma reggel közúti baleset részese volt. Labdarúgónk a védett főúton haladt, amikor egy másik gépjármű szabálytalanul elékanyarodott, és az esős időben csúszóssá vált úton már nem lehetett elkerülni az ütközést.

A legfontosabb információ, hogy Mitrovic nem sérült meg a balesetben, úton van a csapattal Kisvárdára, ahol pályára léphet a keddi mérkőzésen.

A médiában megjelent egyéb hírek, miszerint az autó nem rendelkezett érvényes forgalmi engedéllyel, valamint hogy játékosunk gyorsan haladt, nem felelnek meg a valóságnak.

A balesetben érintett másik személyt vizsgálatra kórházba szállították, de szerencsére ő sem szenvedett sérülést. A rendőrségi helyszínelés délelőtt véget ért.

 

Audi ütközött Renault áruszállító oldalának Sorokpolányban




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.