Barion Pixel
Szerző: 112Press 2022. március 30.

Álló Fiatba hajtott Ford – Több száz kilométer megtétele után, otthona közelében karambolozott a sofőr

Szerencsés kimenetelű, de tanulságos baleset történt kedden délután Szombathelyen. Nem ritka az olyan baleset, ahol a járművezető egy hosszú út végén, nem sokkal az úti cél előtt okoz karambolt.

A Dolgozók útján tartott a belváros irányába egy Ford kedden délután, Szombathelyen. Az autó vezetője a Kassák Lajos utca kereszteződését és a gyalogátkelőhelyet elhagyva későn vette észre, hogy forgalmi okból megállt előtte a kocsisor. A sofőr a fékbe taposott, de a járműve ütközött az előtte álló személygépkocsival.

Későn vette észre a forgalmi okból álló autót a sofőr

Személyi sérülés nem történt. Az elmondások alapján a Fordba is majdnem belecsúszott egy másik jármű, majd annak a fiatal vezetője trágár szavakat ordított ki az ablakon a baleset részeseinek, mint ha nem lenne enélkül is elég bajuk.

A balesetet okozó sofőr autója

Az okozó elismerte a felelősségét a balesetért. Hozzátartozója elmondta, hogy 330 kilométer megtétele után, már a sofőr lakóhelyének közelében történt az ütközés. Ez nem ritka jelenség, a hosszú út végén ugyanis a sofőr már megkönnyebbül, kicsit „leereszt”, hiszen maga mögött tudta a nagy utat és már ismerős környezetben vezet. Ilyenkor a reakcióidők is megnőhetnek, de volt olyan baleset is Vas megyében, ahol a sofőr hétszáz kilométer megtétele után a lakóhelye előtt két kilométerrel fékezés nélkül repült le az útról autójával , halálos balesetet okozva.

Senki sem sérült meg a balesetben

A Dolgozók útján történt balesetnél az okozó hozzátartozója elismeréssel beszélt a vétlen sofőr hozzáállásáról, ami nagyban megkönnyítette a baleset okozása miatt magát nagyon rosszul érző sofőr helyzetét is.

Az okozó hozzátartozója szerint a vétlen asszony nagyon karakán módon állt a balesethez

Az érintett helyszínen többször történt már ráfutásos baleset, jellemzően a gyógyszertárhoz lekanyarodni szándékozó autók miatt megálló járműbe csúsznak bele figyelmetlenségből.

A Fiat kipufogója a gumira préselődött

Az elmúlt hetekben több helyszínen is tapasztaltuk, hogy olyanok szólnak be egy baleset résztvevőinek, akiknek semmi közük a balesethez, de valamiért fontosnak tartják, hogy felidegesítsék az eset miatt amúgy is feldúlt feleket. Több esetben valószínűleg tettlegességet is megakadályozott munkatársunk, amikor a felek közé állt és visszatartotta a valótlan vádak miatt rendkívül felpaprikázott állapotba kerülő sofőrt.

d5

Csak néhány példát említünk, a hallottakból: drogos, piás, gyorshajtó, mindig száguldozó f*szszopó stb. Volt, ahol az okozó származására tett sértő megjegyzést olyan, aki a balesetnél ott sem volt.

Az ilyesmi senkinek nem használ és senkinek sem hiányzik egy baleseti helyszínen, így kérjük, senki ne tegyen frappánsnak, poénosnak, vagy szándékosan sértőnek szánt megjegyzéseket a balesetek részeseinek!

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.