Barion Pixel
Szerző: 112Press / Vas Megyei RFK / Fotó: 112Press 2019. szeptember 17.

Nagy erőkkel keresik a Bozsokról eltűnt 84 éves férfit - videó

Hajnalban, zuhogó esőben is folytatódott a 84 éves férfi keresése.

 

 

Gubicza  Imre

Gombázni indult hétfőn délután a 84 éves bozsoki férfi, aki egy rövidujjú inget viselt. A férfi nem tért haza, ezért a családja kerestetni kezdte.
 

 

Tűzoltók, rendőrök, vadászok, falubeliek gyűltek össze és az eltűnt férfi keresésére indultak. Időközben az eső is megeredt.
 
SnapShot(245)
 
A keresők átfésülték az árkokat, bokrokat, erdőrészeket, benéztek a kertekbe, buszmegállókba, de nem bukkantak a férfi nyomára.
 
Eltűnt idős férfit kerestek Bozsokon
 
Felhívták a Markusovszky kórházat és a határ közelsége miatt értesítették az osztrák hatóságokat is. Ellenőrizték azt is, nem utazhatott-e el valamelyik délutáni busszal a férfi, akinek egészségügyi problémái miatt nem minden döntése racionális.

 

b1

Hajnali két óráig nem sikerült megtalálni a férfit.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívása:

A Kőszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18050/157/195/2019. számon körözési eljárást folytat Gubicza Imre 84 éves bozsoki lakos eltűnése miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2019. szeptember 16-án, a délutáni órákban otthonából ismeretlen helyre távozott.

A keresett személy 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú, kopaszodó, szeme színe barna és az eltűnés időpontjában sötét nadrágot és fekete-fehér csíkos inget viselt.

A rendőrök jelentős erők bevonásával, a bejelentést követően azonnal megkezdték a férfi keresését.

A Kőszegi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy hollétével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.