Címkéhez rendelt hírek - évértékelő

Vas megyében jut a legkevesebb bűncselekmény 100 ezer lakosra

2017. február 21.

Vas megyében jut a legkevesebb bűncselekmény 100 ezer lakosra

Két nagyobb stikli -egy internetes csalás és egy pénzügyi ügyeskedés - 156 bűncselekménye rontotta a vasi statisztikát, országosan így is utolsó előtti lett a megye a regisztrált bűncselekmények számát tekintve. A régóta béke szigetének tekintett Vas megyénél csupán Nógrád megyében történt kevesebb bűneset.

tovább 0

Videó: Az összbírói értekezlet sajtótájékoztatója Kőszegen

2016. március 10.

Videó: Az összbírói értekezlet sajtótájékoztatója Kőszegen

A Kőszegen megtartott összbírói értekezlet a Szombathelyi Törvényszék és az illetékességi területén működő járásbíróságok 2015. évi munkáját értékelte, továbbá elhangzottak az idei évre kitűzött feladatok, célok is. Az értekezleten részt vett dr. Handó Tünde az Országos Bírósági Hivatal elnöke, dr. Havasiné dr. Orbán Mária a Győri Ítélőtábla elnöke, dr....

tovább 0

Videó: Beszámoló és tisztújítás a Vas Megyei Szent Flórián Tűzoltó...

2016. február 27.

Videó: Beszámoló és tisztújítás a Vas Megyei Szent Flórián Tűzoltó Szövetségnél

Megtartotta évértékelő és tisztújító közgyűlését a Vas Megyei Szent Flórián Tűzoltó Szövetség. Videónkban meghallgatható a 2015-ös év értékelése és a jövőre vonatkozó tervek is.

tovább 0

Videó: évet értékelt a Vas megyei rendőr-főkapitány és a körmendi...

2016. február 25.

Videó: évet értékelt a Vas megyei rendőr-főkapitány és a körmendi rendőrkapitány

Vas megye és Szombathely továbbra is az ország legbiztonságosabb megyéi és városai közé tartozik. A vasi rendőrök magasra tették a lécet. Szombathelyen és Körmenden is rögzítettük az évértékelőt, amelyek vágatlanul meghallgathatók.

tovább 0

Vas megye még mindig a legbiztonságosabb

2015. február 23.

Vas megye még mindig a legbiztonságosabb

Az ünnepélyes keretek között megtartott állománygyűlésen részt vett dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány-helyettes, rendészeti főigazgató is, aki jónak értékelte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2014. évben végzett tevékenységét, majd meghatározta az idei évre szóló feladatokat.

tovább 0